Underbara Maj

Vill du läsa Underbara Maj pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren C T Karlsson. Att läsa Underbara Maj online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Underbara Maj Image

Maj Carrén sitter vid köksbordet en morgon i oktober. Livet har fått sig en ordentlig törn. Självömkan, orkeslösheten och världens undergång upptar större delen av hennes inre. Hennes kropp har under åren vuxit, knäna känns i trapporna och lusten att göra något alls är borta. Inte ens trädgården lockar. Iréne är grannen som inte tänker låta Maj förgås i sorg. Hennes plan är att få ut Maj ur huset och piffa upp den drygt femtioåriga tanten. De har känt varandra hela livet och har alltid bott grannar. Det ska dock snart visa sig att Maj inte vet allt om Iréne.Det blir en intensiv höst. Maj lär sig den magiska tekniska världen och börjar nätdejta. Hon träffar män som kan kvinnokroppen, som sätter hennes njutning framför sin egen och som älskar hennes former. Hon blir också en frekvent gäst på det lokala gymmet. Kroppen stärks, knäna ömmar inte längre och hon får på sig kläder i mindre storlekar. Maj börjar blomma ut. Men hemligheterna hopar sig, och snart befinner sig Maj i ett virrvarr av avslöjanden som sätter allt på sin spets.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,35 MB

FILNAMN: Underbara Maj.pdf

ISBN: 9789188611215

FÖRFATTARE: C T Karlsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Underbara Maj - Böcker - CDON.COM

Älskade majmånad! Som jag älskar dig så väldigt mycket. Inte nog att jag har födelsedag just i maj (ja, jag älskar att fylla år, det är ju helt fantastiskt!) så känns det som att höst- & vinterångesten som legat och tryckt försvunnit. Det känns som våren verkligen har kommit och räddat mig från den fruktansvärt sega mörka tid som hösten och vintern drar med sig.

Maj - underbar grönska överallt | Plantagen

Underbara Maj Maj Carrén sitter vid köksbordet en morgon i oktober. Livet har fått sig en ordentlig törn. Självömkan, orkeslösheten och världens undergång upptar större delen av hennes inre. Hennes kropp har under åren vuxit, knäna känns i trapporna och lusten att göra något alls är borta ...

RELATERADE BÖCKER