Gör ditt barn rikt

Gör ditt barn rikt är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Jan Bolmeson,Charlie Söderberg. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Gör ditt barn rikt online.

Rsfoodservice.se Gör ditt barn rikt Image

En lättillgänglig handbok för föräldrar som vill ge sina barn en god ekonomisk start i livet. Här finns konkreta råd och tips för att se till att barnens konton är fyllda den dag de fyller 18. Genom att tillämpa moderna ekonomiska teorier om till exempel långsiktigt sparande, avgifters betydelse och sammansättning av portföljer, beskriver författarna hur man bygger upp ett sparande som är bättre än de allra flesta alternativ. Rätt tillämpade kommer dessa utan tvekan att kunna göra barnen till miljonärer på sikt. Men författarna lägger också stor vikt vid att föräldrar måste föra ett samtal med sina barn om pengar och ekonomi. För att bara ge barnen en stor summa pengar utan att också förse dem med kunskap och ett gott ekonomiskt tänkande kan lika gärna stjälpa som hjälpa dem. Därför fokuserar boken även på hur man kan göra ekonomi till något roligt och hur barnen själva kan bygga ett ekonomiskt självförtroende inför den dagen då de ska stå på egna ben.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,78 MB

FILNAMN: Gör ditt barn rikt.pdf

ISBN: 9789137146959

FÖRFATTARE: Jan Bolmeson,Charlie Söderberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Gör ditt barn rikt - Jan Bolmeson, Charlie Söderberg ...

Att göra ditt barn rikt, är det ett vettigt mål man ska ha som förälder? Om vi pausar den frågan en stund så kan jag meddela att jag precis har läst klart Gör ditt barn rikt - från veckopeng till förmögenhet (Forum) och tänkte på förekommen anledning skriva en liten recension om boken.

Gör ditt barn rikt - Från Veckopeng till förmögenhet ...

Gör ditt barn rikt med undertiteln: Från veckopeng till förmögenhet. Dessa personer, i synnerhet Charlie från tv-programmet "Lyxfällan", är mer kända för allmänheten än vad jag är och får förhoppningsvis en hel del uppmärksamhet.

RELATERADE BÖCKER