Världslaget från Vivalla

Världslaget från Vivalla-boken skrevs 2018-11-06 av författaren Sten Lundberg. Du kan läsa Världslaget från Vivalla-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Sten Lundberg.

Rsfoodservice.se Världslaget från Vivalla Image

BK Ett Fyra är inget vanligt fotbollslag. En av pojkarna berättar om talibanerna, en annan om al-Shabaab, en har kommit i en trasig båt över Medelhavet och en har bott i Sverige i hela sitt liv men kallar sig ändå för invandrare. Men det handlar också om fotboll; hur det är att vara högerback match efter match, och varför man som målvakt inte får släppa blicken från bollen och hur vem som helst kan missa bollen framför öppet mål. De är 12, 13 och 14 år gamla. Någon skjuter bra med båda fötterna men de flesta är bäst på högern. Alla vill bli fotbollsspelare när de blir stora. Några har en plan B. BK Ett Fyra är inget vanligt fotbollslag. Det är ett världslag. Världslaget från Vivalla.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,57 MB

FILNAMN: Världslaget från Vivalla.pdf

ISBN: 9789163986680

FÖRFATTARE: Sten Lundberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Boendebyggarna i Vivalla - ett lyckat projekt med viktiga ...

Från Vivalla Till Brickebacken. SödraSidan - Södra sidan (Remix) [feat. Sebbe Kartellen, Alpis, Mohammed Ali, Näääk & Fille] - Duration: 4:20. SödraSidan ...

Vivalla Folkets Hus - Folkets Hus & Parker

IS-krigarna från Vivalla. 48 min-sön 10 apr 2016 kl 15.03. Syrienresorna sprider sig som ett virus mellan de röda tegellängorna i Örebro-förorten.

RELATERADE BÖCKER