To love and let go : en berättelse om kärlek, sorg och tacksamhet

To love and let go : en berättelse om kärlek, sorg och tacksamhet är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Rachel Brathen. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken To love and let go : en berättelse om kärlek, sorg och tacksamhet online.

Rsfoodservice.se To love and let go : en berättelse om kärlek, sorg och tacksamhet Image

Nu på svenska: Yogagirl skriver sin personliga berättelse om kärlek, förlust och tacksamhet. Rachel Brathen har inspirerat en hel yogavärld men under ytan finns en kamp som vi endast kunnat läsa i korta instagraminlägg. Här delar Rachel öppenhjärtigt med sig av sin gripande och inspirerande historia. Vi kommer närmare än någonsin förr när hon delar såväl förluster, ångest- och missbruksproblematik som starka upplevelser av det fina i livet. Från förlusten av sin bästa vän, sin mormors död och mors självmordsförsök till djup depression. När hon upptäcker att hon är gravid bestämmer hon sig för att göra allt hon kan för att bli hel igen. Rachel bjuder in läsaren till en fantastisk berättelse om en människas inneboende kraft att ta sig tillbaka till ett meningsfullt och vackert liv.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,45 MB

FILNAMN: To love and let go : en berättelse om kärlek, sorg och tacksamhet.pdf

ISBN: 9789174247046

FÖRFATTARE: Rachel Brathen

LADDA NER
LÄSA ONLINE

To love and let go : en berättelse om kärlek, sorg och ...

Nu på svenska: Yogagirl skriver sin personliga berättelse om kärlek, förlust och tacksamhet. Rachel Brathen har inspirerat en hel yogavärld men under ytan finns en kamp som vi endast kunnat läsa i korta instagraminlägg. Här delar Rachel öppenhjärtigt med sig av sin gripande och inspirerande histo...

kommande böcker 2019 | Nilmas Bokhylla

To love and let go : En berättelse om kärlek, sorg och tacksamhet. Prova Storytel To love and let go : En berättelse om kärlek, sorg och tacksamhet. 4.37 19 5 Författare: Rachel Brathen. Finns som e-bok. Nu på svenska: Yogagirl skriver sin personliga berättelse om kärlek, förlust och tacksamhet.

RELATERADE BÖCKER