Sommaren på kanalen

Sommaren på kanalen-boken skrevs 2020-10-20 av författaren Anne Youngson. Du kan läsa Sommaren på kanalen-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Anne Youngson.

Rsfoodservice.se Sommaren på kanalen Image

Varm feelgood om oväntad vänskap och nystarterTvå främlingar bryter sig in i en kanalbåt för att rädda en ylande hund. Eve, som precis avslutat en händelserik karriär och försöker anpassa sig till det nya livet med lediga dagar, och Sally som dagen innan berättat för sin man att hon vill skiljas efter 25 års äktenskap.Men hunden lyckas fly innan de hinner fånga in honom och plötsligt står ägaren till båten framför dem. Det visar sig att hunden inte alls behövde räddas och att det snarare är båtägaren Anastasia som behöver hjälp. Hon letar nämligen efter någon som kan ta båten upp längs Englands kanaler medan hon själv genomgår cancerbehandling.Deras möte verkar nästan ödesbestämt och de ger sig snart ut på en tre månader lång båttur i kanalerna. Det blir en resa full av utmaningar som får kvinnorna och hunden på båten att sakta men säkert närma sig varandra.Sommaren på kanalen är en varm och upplyftande berättelse om oväntad vänskap, och om att det aldrig är för sent att ge sig ut på nya äventyr.Anne Youngson debuterade vid 70 års ålder med Vi möts på museet, som nominerades till en rad prestigefyllda priser. Sommaren på kanalen är hennes efterlängtade andra roman.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,35 MB

FILNAMN: Sommaren på kanalen.pdf

ISBN: 9789188979247

FÖRFATTARE: Anne Youngson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Fullmatad sommar på Göta kanal - även på land - AB Göta ...

Göta kanal är ett av Sveriges största byggnadsverk och besöksmål. Slussa med egen fritidsbåt, följ med en av passagerarbåtarna eller boka ett av alla cykelpaket längs kanalen. Bo kanalnära på hotell, pensionat, vandrarhem eller camping, och ät gott på restauranger och caféer.

Sommar i Dalsland - bästa tipsen till ett Sverige i ...

Streama Sommaren med släkten Dplay Kanal 5 Play. Bobo har anlitat städhjälp. Problemet är bara att tjejerna som ska städa verkar vara mer intresserade av honom än..

RELATERADE BÖCKER