Belöning och straff

Vill du läsa Belöning och straff pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren , Cupido. Att läsa Belöning och straff online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Belöning och straff Image

Historier om den dominerande kvinnan eller mannen, paret eller främlingar som utforskar gränser för sexualitet med rollspel, BDSM, partnerbyte eller orgier insvepta i sexig mystik.Detta är en erotisk novellsamling från Cupido. Novellsamlingen innehåller följande noveller:"De skolkade från skolan för att ha sex, och blev tagna på bar gärning av rektorn och sekreteraren." - Belöning och straff av Læreren"Han hade tänkt ta med sig Evy till 'Chicago" den helgen. Men plötsligt satt han i bilen i bara skjorta och visste inte var han skulle. Men det visste Evy..." - Ett besök i O:s värld av Sakse Sauna CUPIDO, tidskriften för kåthet, glädje, intimitet och njutning, har sedan 1984 gett ut erotiska noveller baserade på sina läsares vardagsfantasier och sexuella upplevelser.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,51 MB

FILNAMN: Belöning och straff.pdf

ISBN: 9788726407327

FÖRFATTARE: , Cupido

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Belöning och straff - Faluns bibliotek

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Många som följt Pussy Riot har frågat sig om det över huvud taget kunde bli några ytterligare aktioner sedan ledargestalterna dömdes till kännbara straff förra året och den ryska duman satte stopp för spridning av gruppens ...

Operant betingning - Wikipedia

Missbruk och beroende styrs av hjärnans belöningssystem. Signalsubstansen dopamin har en huvudroll och ser till att belöna oss för sådant som är nödvändigt för vår egen och vår arts överlevnad. Tack vare belöningssystemet är det njutningsfullt att äta, dricka, motionera och ha sex, men den kan också leda in oss på missbruk.

RELATERADE BÖCKER