Belöning och straff

Vill du läsa Belöning och straff pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren , Cupido. Att läsa Belöning och straff online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Belöning och straff Image

Historier om den dominerande kvinnan eller mannen, paret eller främlingar som utforskar gränser för sexualitet med rollspel, BDSM, partnerbyte eller orgier insvepta i sexig mystik.Detta är en erotisk novellsamling från Cupido. Novellsamlingen innehåller följande noveller:"De skolkade från skolan för att ha sex, och blev tagna på bar gärning av rektorn och sekreteraren." - Belöning och straff av Læreren"Han hade tänkt ta med sig Evy till 'Chicago" den helgen. Men plötsligt satt han i bilen i bara skjorta och visste inte var han skulle. Men det visste Evy..." - Ett besök i O:s värld av Sakse Sauna CUPIDO, tidskriften för kåthet, glädje, intimitet och njutning, har sedan 1984 gett ut erotiska noveller baserade på sina läsares vardagsfantasier och sexuella upplevelser.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,10 MB

FILNAMN: Belöning och straff.pdf

ISBN: 9788726407327

FÖRFATTARE: , Cupido

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Skinner | Nätbaserad Lärare

Missbruk och beroende styrs av hjärnans belöningssystem. Signalsubstansen dopamin har en huvudroll och ser till att belöna oss för sådant som är nödvändigt för vår egen och vår arts överlevnad. Tack vare belöningssystemet är det njutningsfullt att äta, dricka, motionera och ha sex, men den kan också leda in oss på missbruk.

Positiv och negativ förstärkning, bestraffning och ...

Straff och belöning har jag funderat en hel del kring och jag håller med om att både och är mycket problematiskt som grund för barnuppfostran. Däremot tror jag att jag skulle vilja göra ett par nyanseringar. 1. Det har betydelse om det finns någon relevant koppling mellan handling och belöning/straff.

RELATERADE BÖCKER