Den filippinska piraten

Vill du läsa Den filippinska piraten pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Helle Vincentz. Att läsa Den filippinska piraten online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Den filippinska piraten Image

Nattens hav är dödens hav. Det danska oljefartyget M/S Marta seglar mellan Mellanöstern och Kina, på vatten som kontrolleras av pirater. När besättningen hotar att säga upp sig om de inte får beskydd åker Caroline Kayser dit för att lösa konflikten. Hon ser det som en chans att klättra i hierarkin på oljebolaget där hon arbetar. Men uppdraget går inte som planerat. En natt kapas fartyget av filippinska pirater som kräver en enorm lösensumma. Om de inte får tio miljoner dollar inom tre dygn kommer alla ombord att offras, inklusive Caroline. Den filippinska piraten är andra boken om Caroline Kayser en tät och välskriven thriller om pirater, korrupta privata säkerhetsfirmor och de politiska intressen som står bakom dem.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,73 MB

FILNAMN: Den filippinska piraten.pdf

ISBN: 9789150928877

FÖRFATTARE: Helle Vincentz

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Den filippinska piraten - Helle Vincentz - E-kirja - BookBeat

När dessa började hälla den heta "vattenoljan" över piraterna svarade dessa med att avlossa skott, enligt den filippinska kustbevakningen.

När vinden vänder - Nora Roberts | Harlequin

Ein einbeiniger Piratenkapitän erlebt zahlreiche komödiantisch-spektakuläre Abenteuer und treibt auf den ... Piraten 1986 UNCUT German ... Der schwarze Pirat - The Black Pirate ...

RELATERADE BÖCKER