På rull och glid i Jämtland

På rull och glid i Jämtland är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Johan Nilsson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken På rull och glid i Jämtland online.

Rsfoodservice.se På rull och glid i Jämtland Image

Hjalmar är tio år gammal. Han gillar att vara utomhus, framförallt då det hoppar och gungar. Det får gärna vara lite fartvind i ansiktet. Då hör man, om man känner Hjalmar, att han trivs. Det är lite svårare för Hjalmar än för de flesta andra tioåringar att vara ute och njuta av naturen. Hjalmar föddes med en svår hjärnskada vilket medfört stora funktionsnedsättningar. Två år senare föddes lillebror Sixten, även han med en funktionsnedsättning. Den här boken handlar om friluftsliv för funktionshindrade men lika mycket om livet med barn med funktionshinder. Förhoppningsvis kommer boken att inspirera till utevistelse, men kanske även väcka tankar som rör kroppen och knoppen. I boken finns många tips på utflyktsmål och aktiviteter i Jämtland under alla årstider.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,84 MB

FILNAMN: På rull och glid i Jämtland.pdf

ISBN: 9789175651743

FÖRFATTARE: Johan Nilsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

På rull och glid i Jämtland (Häftad, 2016) • Se priser (4 ...

På glid på spegelblank is i Jämtland. Publicerad 16 december 2015. ... SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant.

Tomas Karlberg - På rull och glid

Rullbotjärnen är en sjö i Bergs kommun i Jämtland och ingår i Ljungans huvudavrinningsområde. Sjön har en area på 0,0802 kvadratkilometer och ligger 591,8 meter över havet

RELATERADE BÖCKER