30 år av tystnad : mitt liv i skuggan av mordet på Olof Palme

Vill du läsa 30 år av tystnad : mitt liv i skuggan av mordet på Olof Palme pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Anna Hage,Ana Udovic. Att läsa 30 år av tystnad : mitt liv i skuggan av mordet på Olof Palme online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se 30 år av tystnad : mitt liv i skuggan av mordet på Olof Palme Image

En vardagkväll i februari 2016 möter Anna sin egen blick i tv-rutan. Det är blicken hos en skrämd sjuttonåring. En tjej med sprejat hår i 80-talsfrisyr sitter i Aktuelltstudion och berättar om mordnatten då Olof Palme mördades. Nu, trettio år senare, sitter Anna hemma i tv-soffan och drabbas av frossa. Det skakar i hela kroppen och hon mår illa. På natten känns det som om hon ska kvävas. Tankar, minnen och känslor, allt flimrar förbi som i ett kalejdoskop. Det finns en gräns för hur länge man kan trycka ner sina känslor. Det upptäckte Anna Hage som blev vittne till Palmemordet. Hon var ung gymnasieelev och försökte rädda livet på statsministern den där februarikvällen 1986. En traumatisk upplevelse som tillsammans med det efterföljande drevet i media, polisförhören och rättegångarna har påverkat hennes liv starkt. Nu väljer hon att inte längre blunda för smärtan och berättar sin egen historia om vad som hände. Hon beskriver själva mordnatten, polisförhören, utsattheten och känslan av att vara den som alla skvallrar om. Hon berättar om livet idag, om hur de åren präglat henne, om maktlöshet och skamkänslor. Om vikten av att våga möta sina värsta rädslor - och om att gå vidare i livet.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,19 MB

FILNAMN: 30 år av tystnad : mitt liv i skuggan av mordet på Olof Palme.pdf

ISBN: 9789176471791

FÖRFATTARE: Anna Hage,Ana Udovic

LADDA NER
LÄSA ONLINE

30 år av tystnad : mitt liv i skuggan av mordet på Olof ...

Anna Hage på Tunnelgatan i Stockholm. FOTO: Caroline Andersson. NU HAR DEN KOMMIT UT - Anna Hages bok 30 år av tystnad - mitt liv i skuggan av mordet på Olof Palme.. Det är berättelsen om mordnatten och vad som hände senare från ett av huvudvittnena till vad som i efterhand framstår som århundradets svenska brott - ett brott som fortfarande är tragiskt ouppklarat.

30 år av tystnad : mitt liv i skuggan av mordet på Olof ...

30 år av tystnad mitt liv i skuggan av mordet på Olof Palme. av Anna Hage Ana Udovic (Ljudbok, Ljudbok, CD, Ljudbok, ... Hon var ung gymnasieelev och försökte rädda livet på statsministern den där februarikvällen 1986. ... Anna/LC Kc.58/LC Lz Palme, Olof 1927-1986/LC: Finns på följande bibliotek.

RELATERADE BÖCKER