Har kulturpolitiken lyckats?

Har kulturpolitiken lyckats?-boken skrevs 2019-12-03 av författaren Torbjörn Forsell,Carl-Johan Kleberg. Du kan läsa Har kulturpolitiken lyckats?-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Torbjörn Forsell,Carl-Johan Kleberg.

Rsfoodservice.se Har kulturpolitiken lyckats? Image

1974 fick Sverige sin första sammanhållna kulturpolitik, utarbetad av utredningen Kulturrådet på Olof Palmes uppdrag. De två författarna som deltog i arbetet berättar här hur det gick till, men i boken kan du även följa alla viktiga kulturpolitiska initiativ från 1599 till juni 2019. De kulturpolitiska målen, sedan 1974 diskuterade och friserade av regeringar med olika färg, beskrivs och analyseras systematiskt och belyses också med ett internationellt perspektiv. Boken innehåller ett aktuellt statistiskt material som avslöjar bristerna i den förda politiken - något som mynnar ut i uppmaningar till dagens 'politiker att förnya den. Bokens rikliga faktamaterial, lättsökt i ett gediget register, gör att den kan fungera också som en uppslagsbok.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,40 MB

FILNAMN: Har kulturpolitiken lyckats?.pdf

ISBN: 9789163956928

FÖRFATTARE: Torbjörn Forsell,Carl-Johan Kleberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Har kulturpolitiken lyckats?

"Kulturpolitiken har inte lyckats förbättra konstnärernas villkor" Tobias. Erik Modig är forskare vid Handelshögskolan där han inriktar sig på att studera hur människors beteende påverkas av olika typer av kommunikation. Han har även en bakgrund som gallerist. Karolina Modig är kulturjournalist med särskild inriktning mot svenska konstvärlden och hon är även redaktör för ...

Frågan om kulturpolitiken lyckats

Har kulturpolitiken lyckats? - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 5 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu!

RELATERADE BÖCKER