Kvinnor är lika bra arbetskraft som män, men olika. Jämställdhetsarbete i östgötska organisationer.

Vill du läsa Kvinnor är lika bra arbetskraft som män, men olika. Jämställdhetsarbete i östgötska organisationer. pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Inga-Britt Drejhammar,Birgit Pingel. Att läsa Kvinnor är lika bra arbetskraft som män, men olika. Jämställdhetsarbete i östgötska organisationer. online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Kvinnor är lika bra arbetskraft som män, men olika. Jämställdhetsarbete i östgötska organisationer. Image

Pris: 129 kr. Inbunden, 2001. Skickas inom 3-6 vardagar. Köp Kvinnor är lika bra arbetskraft som män, men olika. Jämställdhetsarbete i östgötska organisationer. av Inga-Britt Drejhammar, Birgit Pingel på Bokus.com.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,46 MB

FILNAMN: Kvinnor är lika bra arbetskraft som män, men olika. Jämställdhetsarbete i östgötska organisationer..pdf

ISBN: 9789170456206

FÖRFATTARE: Inga-Britt Drejhammar,Birgit Pingel

LADDA NER
LÄSA ONLINE

PDF Fokus På Jämställdhet Ska Locka Fler Kvinnor Till Elbranschen

tio kontorschefer är kvinnor, men på koncern-ledningsnivå bara två av tio. Genomsnittslönen för män är 12 000 kronor högre än för kvinnor. Trots det jämställdhetsarbete som bedrivs inom bankerna är det inte underligt att Lotta Snickare ställde frågan om det är en jämställd bransch. - Forskningen visar att kvinnor är mer lojala

PDF Kim Sand färdig

Olika - men ändå lika ... Är det män eller kvinnor som förväntas ha den kompetensen? Vilka avdelningar får mest och minst resur-ser? ... organisation och ledning. Hon menar att det är ledningen som måste förändra och bryta strukturerna, det klarar inte individerna.

RELATERADE BÖCKER