Anekdoter

Anekdoter-boken skrevs 2019-01-01 av författaren Anne-Helene Persson. Du kan läsa Anekdoter-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Anne-Helene Persson.

Rsfoodservice.se Anekdoter Image

Om man skulle beskriva mitt liv med tre ord, skulle de orden vara barn, snus och skriva. Som barn skrev jag noveller, dikter, pjäser mm för att fortsätta i vuxen ålder med halvfärdiga böcker, historier, filmmanus. Denna diktsamling är bara ett axplock eller fragment av tankar som rört sig i mitt huvud. I skuggan av olika livsöden där kära mött döden och där trauma spelat huvudrollen i mitt liv, höll jag mig flytande genom att jobba på min arbetsplats och sälja snus, skriva skriva och åter skriva. På så sätt kunde jag fungera som människa men främst som mamma. Det skrivna ordet har alltid fascinerat mig. Det har alltid varit ett sätt att uttrycka mina innersta känslor och därmed bearbetat dem. Boken är stundtals även en ironisk reflektion av samhället. En del kommer verka obegripligt och en del, kommer vara helt tydligt men man kan aldrig riktigt se hur någon tänker eller känner. De fragmenten är fria för läsaren att tolka.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,98 MB

FILNAMN: Anekdoter.pdf

ISBN: 9789189059825

FÖRFATTARE: Anne-Helene Persson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

En riktigt bra anekdot gör en mer intressant | Aftonbladet

Søgning på "anekdote" i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.

Anekdoter - Riche

Anekdoter från hamnen. Här hittar du anekdoter berättade av Alan Berry och Bengt Örsell, båda med lång och trogen tjänst inom Stockholms Hamnar. Bengt Örsell har dessutom skrivit boken "Akta hatten, karlar! - Minnen från Stockholms hamn, gubbarna och jobbet på 50- och 60-talen".

RELATERADE BÖCKER