Silfo

Silfo är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Jesper Brygger. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Silfo online.

Rsfoodservice.se Silfo Image

»Fångar du något?» ropade Bonnie till den tysta mannen ute i floden. »Det finns ingen fisk här», svarade han. »Vi går», sa Mau. Mannen kom upp ur vattnet, han tog sina skor i handen. Bonnie började skratta. »Vad är det som är så kul?» »Vi står mitt i en bild. Men vi är inte med i den.» »Vad menar du?» »Det fanns en gång en konstnär som hette Brueghel. Han gjorde tolv målningar, en för årets alla månader, men bara fem av dessa existerar idag. De är värda miljoner! Det här, precis denna plats där vi står, är en av de försvunna och den heter November med svarta. Eller morer. Vi står här, men där borta,», han pekade på den andra sidan, »är det en fågel- fälla, en sådan där bräda som hålls upp med en stötta, och när fågeln promenerar in, så klappar fällan ihop. »Dem känner jag till», sa Silfo. »Man lägger korn i sådana fällor, som lockbete.» De betraktade den andra sidan, innan de vände om och gick. Några stora svarta kråkor hade slagit sig ner i träden. »Ett ögonblick», sa Mau, »jag kommer.» De var halvvägs uppe vid bilen när de hörde skottet. De vände sig om. Mau stack ner i en pistol i byxlinningen och täckte den med sin t-shirt. »Vad händer?», frågade Bonnie.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,51 MB

FILNAMN: Silfo.pdf

ISBN: 9789188383495

FÖRFATTARE: Jesper Brygger

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Silfo | Recension | Petter Lindgren | Aftonbladet

Pris: 181 kr. danskt band, 2019. Skickas inom 1-3 vardagar. Köp boken Silfo av Jesper Brygger (ISBN 9789188383495) hos Adlibris. Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris

Silfo Y Ondina Sheet Music And Music Books At Sheet Music Plus

Silfo on AccuRadio. Free customizable online radio with unlimited skips. Listen now!

RELATERADE BÖCKER