I kroppen min : resan mot livets slut och alltings början

Vill du läsa I kroppen min : resan mot livets slut och alltings början pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Kristian Gidlund. Att läsa I kroppen min : resan mot livets slut och alltings början online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se I kroppen min : resan mot livets slut och alltings början Image

I mars 2011 fick Kristian Gidlund sin första cellgiftsbehandling mot den nyligen upptäckta magcancern. Han började skriva en blogg, "I kroppen min". Ett halvår senare såg det ut som om behandlingen hade lyckats. Men i augusti 2012 hade cancern kommit tillbaka och visade sig vara obotlig. De starkt berörande texterna i Kristians blogg blir nu bok. "Jag fick beskedet på en torsdag, strax innan jag skulle äta pannkakor. Men det började långt innan dess. Så klart. Jag ska försöka berätta. Jag ska försöka. Och redan där misslyckas jag. Har skrivit och raderat alldeles för länge nu. Det här är nog en självisk bok. Skapad av mig själv. För mig själv. Och om du vill läsa får du gärna göra det. Men det här är mitt sätt att hantera den här situationen. Mitt sätt att tygla det som har tvingat sig in i mitt liv. Som jag måste leva med. Jag hade tänkt berätta hur allt började, hur jag har tänkt sedan den där torsdagen. Jag hade tänkt berätta om vilka känslor som har osat, fräst och dundrat inom mig. Men jag orkar inte vara saklig. Inte vara föredömligt dramaturgisk i berättandet. Inte nu. Kanske senare. Men det finns något som jag måste berätta. Och om det upprör någon att det var på det här viset som ni fick reda på det, så är jag ledsen för det. Förlåt. Men ingen är mer upprörd över det här än jag. Jag lovar. Det finns något som jag måste berätta. Jag har cancer. Allting har förändrats. I morgon börjar min cellgiftsbehandling. Och den där torsdagen åt jag mina pannkakor kalla."

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,27 MB

FILNAMN: I kroppen min : resan mot livets slut och alltings början.pdf

ISBN: 9789176519523

FÖRFATTARE: Kristian Gidlund

LADDA NER
LÄSA ONLINE

I kroppen min - Resan mot livets slut och alltings början ...

Inlägg om I kroppen min - resan mot livets slut och alltings början skrivna av vitamomentum

"I kroppen min - resan mot livets slut och alltings början ...

I kroppen min : resan mot livets slut och alltings början av Gidlund, Kristian: Resan mot livets slut och alltings början I mars 2011 fick Kristian Gidlund sin första cellgiftsbehandling mot den nyligen upptäckta magcancern. Han började skriva en blogg, ?I kroppen min?. Ett halvår senare såg det ut som om behandlingen hade lyckats. Men i augusti 2012 hade cancern kommit tillbaka och ...

RELATERADE BÖCKER