Kontroll - Effektiv kommunikation och kampen om våra tankar

Kontroll - Effektiv kommunikation och kampen om våra tankar är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Erik Modig. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Kontroll - Effektiv kommunikation och kampen om våra tankar online.

Rsfoodservice.se Kontroll - Effektiv kommunikation och kampen om våra tankar Image

Kommunikationens tidsålder är här. Kommunikation är viktigare än någonsin. För organisationer och varumärken såväl som för enskilda individer. Få bemästrar dock alla de verktyg som behövs för att dels ta kontroll över den egna kommunikationen och dels kunna hantera den flod av information som varje dag sköljer över oss.Kontroll - effektiv kommunikation och kampen om våra tankar tar dig med på en resa till världens främsta kommunikatörer och deras recept på effektiv kommunikation. Med utgångspunkt i hjärnforskning får du beståndsdelarna till kunskapen om hur effektiv kommunikation kan kontrollera beteenden, attityder, försäljning, varumärken, likes, shares - och kampen om din grannes tankar. Kontroll är för dig som både vill kunna skapa och utvärdera effektiv kommunikation samt förstå de underliggande mekanismerna som gör att kommunikation påverkar och sprids vidare. Boken ger: - Praktiska tips för att bli en bättre kommunikatör - En orientering i 3000 år av kommunikationshistoria - En sammanställning av hur vi fattar beslut och hur kommunikation påverkar det - En modell för att förstå och förbättra reklam, PR, retorik och andra kommunikationsdisciplinerErik Modig är doktor och forskare vid Center for Consumer Marketing vid Handelshögskolan i Stockholm. Han tillhör ett av Europas ledande center för forskning på effektiv kommunikation. Han intresserar sig för allt som kan förklara hur kommunikation påverkar beslut. I Kontroll sammanfattar Erik både sin egen forskning från ledande tidskrifter om kommunikation samt ger en unik inblick i vad vi idag vet om hur effektiv kommunikation skapas.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,83 MB

FILNAMN: Kontroll - Effektiv kommunikation och kampen om våra tankar.pdf

ISBN: 9789187791086

FÖRFATTARE: Erik Modig

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Kampen om våra tankar | | forskning.se

effektiv kommunikation & kampen om våra tankar av Erik Modig ( Bok ) 2015, Svenska, För vuxna Ämne: Företagsekonomi, Marknadsföring, Kognitiv psykologi, Kommunikationspsykologi, Psykologi,

PDF Kontroll - Effektiv kommunikation och kampen om våra tankar

Kontroll - Effektiv kommunikation och kampen om våra tankar (Bok av Erik Modig) Kntnt Radio - Så fattar dina köpare beslut (podd med Erik Modig, 1 timme och 17 minuter) 6 vägar till effektiv kommunikation (Youtube-klipp med Erik Modig, 10 minuter)

RELATERADE BÖCKER