Yoga : passion och närvaro i livet

Yoga : passion och närvaro i livet är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Malin Berghagen. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Yoga : passion och närvaro i livet online.

Rsfoodservice.se Yoga : passion och närvaro i livet Image

Ta vara på livets möjligheter i medgång och i motgång och se hur det får dig att växa som människa. Bevara mystiken. Njut av de dofter och smaker som finns omkring dig här och nu. Det är yogapassion. Med yogan som ledstjärna i vardagen har Malin Berghagen hittat ett nytt sätt att leva. Gamla vanor och mönster har fått ge vika för en sundare livsstil där de dagliga övningarna, hälsosam kost och ett månande om dig själv och andra är naturliga delar. Här delar Malin med sig av de yogaverktyg hon har använt sig av varje dag. Du får massor av lockande recept och personliga tips på hur kan utveckla din träning och låta yogan inspirera dig och din omgivning. Yogalärare som Karin Björkegren Jones, Sam Aziz, Tomas Frankell och Linda Ergérus berättar om sina möten med yogan och Katarina Di Levas vackra och sinnliga bilder från bland annat New York och Malins hem på Mallorca illustrerar.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,55 MB

FILNAMN: Yoga : passion och närvaro i livet.pdf

ISBN: 9789155261528

FÖRFATTARE: Malin Berghagen

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Yoga : passion och närvaro i livet - Malin Berghagen ...

Alkohol, droger och hjärnan : tro och vetande u 20855010. Allt du behöver veta om marknadskommunikation Anders Amnéus pdf. Alster : en stunds texter ebok - Claes Eriksson .pdf. Amerikauret bok Vibeke Olsson pdf. Amsterdam Ian Mcewan pdf. Anstånd med betalning av skatt .pdf Hämta Mats Höglund.

Yoga - passion & närvaro i livet | Stockholms Stadsbibliotek

Yoga : passion och närvaro i livet: Amazon.es: Malin Berghagen, Moa Edlund, Katarina Di Leva: Libros en idiomas extranjeros

RELATERADE BÖCKER