Guldsot

Vill du läsa Guldsot pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Bernt Hermele. Att läsa Guldsot online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Guldsot Image

Johan af Donner har blivit synonym med bedragare av värsta sorten; en som stjäl från jordens fattiga för att finansiera sitt eget överklassliv. Under tio års tid svindlade han till sig nästan 8 miljoner kronor från Röda Korset och Cancerfonden, där han var en högt uppsatt chef. 2010 dömdes Johan af Donner i Svea Hovrätt till fem års fängelse.I Guldsot får man följa af Donners trygga uppväxt i villaförorten Saltsjö-Duvnäs, hans första steg in i reklambranschen och hans kometkarriär på Röda Korset och Cancerfonden. Men också hans växande kriminalitet, dramatiska kriser och självmordsförsök.Guldsot är en spännande och rappt berättad historia om en osannolik skandal som till slut avslöjades av några modiga kvinnor på Röda Korset.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,94 MB

FILNAMN: Guldsot.pdf

ISBN: 9789173433921

FÖRFATTARE: Bernt Hermele

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Gulsot hos nyfödda - sjukdomarna.se

Men Guldsot är givetvis en lika allvarlig sjukdom oavsett vem eller vilka som drabbats av den. Kommentar av Anders Nilsson - 1 april 23:15, 2014 . Norling är tydligen naiv. Här ett ex att begrunda. Någon gång på 8o-talet beslöts att ministrarnas löner

Röda korsets Johan af Donner levde lyxliv - för dina ...

I Guldsot får man följa af Donners trygga uppväxt i villaförorten Saltsjö-Duvnäs, hans första steg in i reklambranschen och hans kometkarriär på Röda Korset och Cancerfonden. Men också hans växande kriminalitet, dramatiska kriser och självmordsförsök.

RELATERADE BÖCKER