Komma ut

Komma ut är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Öhrman Anders. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Komma ut online.

Rsfoodservice.se Komma ut Image

?Mamma, det är en sak jag måste berätta ...?Nästan alla vet väl vad man menar med uttrycket att komma ut ur garderoben, men hur är det egentligen att berätta att man är homo? Hur har andra gjort? Och hur reagerade deras föräldrar, kompisar, barn, chefer och fastrar? Hur gör man ? skriver man brev, ringer upp, tar en öl i baren och säger jo hörru? Tänk att få kika in i folks liv just i den stunden.Anders Öhrmans tanke när han började intervjua folk om hur det var när just de kom ut, var att man kan få hjälp och stöd av andras berättelser. Hans bok bygger på intervjuer med människor i skiftande åldrar, kvinnor, män, killar, tjejer, bosatta på olika platser i Sverige, om hur det var när de berättade för omvärlden om sin homosexualitet.Reaktionerna har varit många och varierande, minst sagt. ?Men vi säger inget till mormor? tyckte en familj, en annan tog taxi i ilfart till akuten för att få bot, en kille blev utslängd hemifrån när han berättade ? men i många fall visar omgivningen betydligt större förståelse och tolerans.Här är en rad autentiska berättelser, en del roliga, andra tragiska, om ett avgörande ögonblick i livet.Läs, känn igen dig, få tröst och inspiration genom den här bokens alla insiktsfulla och varierande historier. Dessutom, vem vill inte kika in i diverse kändisars liv och få veta hur det var för dem.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,25 MB

FILNAMN: Komma ut.pdf

ISBN: 9789127128996

FÖRFATTARE: Öhrman Anders

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Komma ut - Umo

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. subst. Ett komma hit eller dit gör ingen större skillnad vad mig anbelangar.; verb. En åskådare rusar på paussignalen in och försöker komma fram till Zlatan, men stoppas av vakter.; En person saknas efter att ha försökt komma en ...

Edvin Törnblom om att komma ut | SvD

Kom ut genom att lägga till en symbol på profilbilden på Facebook eller skriv det stolt på en t-shirt. Hur som helst: jag vill veta. Och det är dags.

RELATERADE BÖCKER