Mysteriet i ödemarken

Mysteriet i ödemarken är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren , Diverse. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Mysteriet i ödemarken online.

Rsfoodservice.se Mysteriet i ödemarken Image

I storstädernas betongdjungler intresserar man sig inte för sina medmänniskor eller grannar; inte ens vid dödsfall öppnar man sig för varandra. I folkmassorna ser människorna knappt varandra -- lika lite som man noterar ringar i vattnet efter en sten som kastas i krusat hav i höststorm.Det är annorlunda i den orörda skogsbygden. Där upplevs vardagens händelser enklare, där kan inget förbigås, där bryr man sig om. Men ändå kan en händelse, som skulle ha väckt omedelbar uppmärksamhet i en tätort, passera helt obemärkt, åtminstone under lång tid, i en enslig bygd. Så skedde i det här fallet, som inträffade i ödebygden i Kaivaara kommun i början av 1930-talet -- ett mord som omslöts av mystikens slöja. Endast den ännu okände gärningsmannen vet hur det gick till. Nordisk Kriminalkrönika är ett historiskt verk. Berättelserna och samlingarna är uttryck för den samtid som de skrevs i, och kan i enstaka fall ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,19 MB

FILNAMN: Mysteriet i ödemarken.pdf

ISBN: 9788726000023

FÖRFATTARE: , Diverse

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Mysteriet i ödemarken - Biblinord

Mysteriet i ødemarken (bog) af forfatteren Diverse Diverse,Diverse forfattere | Lydbøger | I storbyernes betonjungle interesserer man sig ikke for sine medmennesker eller naboer; ikke engang ved dødsfald åbner man sig for hinanden. I menneskevrimlen s

Mysteriet i Mouthe | Film | Expressen

En podcast om mysterier, gåtor och olösta fall. Vi har scoutat runtom i världen, för att hitta dom mest spännande och förbluffande historierna för dig. Häng med oss på en spännande och lite läskig värld utav mysterier! Vi finns även på Instagram och Facebook under namnet "Mysteriepodden". Där kan ni se tillhörande bilder etc..

RELATERADE BÖCKER