Att gå : ett liv i rörelse

Att gå : ett liv i rörelse är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Erling Kagge. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Att gå : ett liv i rörelse online.

Rsfoodservice.se Att gå : ett liv i rörelse Image

Varför går vi? I den här lilla, essäistiska boken går den norske äventyraren och passionerade vandraren Erling Kagge på djupet med gåendet. Människor har alltid gått och gåendets betydelse för folkhälsan kan inte underskattas. Redan för 2 400 år sedan varnade den moderna medicinens fader Hippokrates för läkarnas felmedicinering och underströk att ingen medicin är så välgörande som att placera den ena foten framför den andra, "att gå är människans bästa medicin". I den här boken blandas historiska nedslag och anekdoter, samtidigt som författaren påminner om vikten av att våra fotsulor behåller markkontakten. Så mycket i vår vardag handlar om att hålla ett högt tempo men att gå är raka motsatsen - det går långsamt. Det är därför det är något av det mest radikala vi kan göra. Författaren delger oss sina intryck från den dagliga promenaden till jobbet, liksom från långa vandringar till Nord- och Sydpolen eller genom New Yorks kloaksystem. För vare sig du går för att uppnå 10 000 steg om dagen, lösa ett problem eller ge dig ut i naturen finns det inget bättre sätt att färdas. Så låt oss gå!

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,60 MB

FILNAMN: Att gå : ett liv i rörelse.pdf

ISBN: 9789113091259

FÖRFATTARE: Erling Kagge

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Att gå : ett liv i rörelse av Erling Kagge

Pris: 175 kr. Inbunden, 2019. Skickas inom 1-3 vardagar. Köp Att gå : ett liv i rörelse av Erling Kagge på Bokus.com.

Att gå : ett liv i rörelse - Digibok

Att gå : Ett liv i rörelse. 3.82 584 5 Forfatter: Erling Kagge Innleser: Per Runhammar. Finnes som lydbok. Finnes som e-bok. Varför går vi? I den här lilla, essäistiska boken går den norske äventyraren och passionerade vandraren Erling Kagge på djupet med gåendet.

RELATERADE BÖCKER