Pengabrevet

Vill du läsa Pengabrevet pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Karina Johansson. Att läsa Pengabrevet online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Pengabrevet Image

Vinteridyllen går i kras på skidanläggningen i Sunne när Annelis farbror Ville hittas svårt misshandlad i skidliften. Ingen förstår vem som skulle vilja skada den gamle mannen. Polisen står som handfallen och när Ville dör på sjukhuset blir Anneli fast besluten att själv försöka ta reda på vem som är mördaren. Har Villes död något att göra med kuvertet fullstoppat med pengar som hon såg i hans stuga? Och vart leder nyckeln som hon får från hans advokat? Samtidigt har Anneli haft en tuff period på skidanläggningen där hon jobbar. När vd:n oväntat slutar tar den trevlige och charmige Petter över. Men är han den person han utger sig för att vara? Pengabrevetär en spännande och underhållande mys- och relationsdeckare som utspelar sig i de värmländska skogarna. KARINA JOHANSSON föddes 1969 i värmländska Sunne, en plats hon fortfarande är trogen och gärna återkommer till i sina böcker. Hon jobbar som journalist på lokaltidningen Fryksdalsbygden. Sommaren 2006 tog livet en vändning för Karina - hon blev diagnosticerad med Addisons sjukdom. Skrivandet blev ett sätt att handskas med sorgen som kom av insikten om att hon inte skulle överleva utan mediciner. Förutom att skriva och måla är hon en hängiven skidåkare.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,49 MB

FILNAMN: Pengabrevet.pdf

ISBN: 9789176977491

FÖRFATTARE: Karina Johansson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Mina skrivna ord: Pengabrevet

Pengabrevet är en mysdeckare med ingredienser som mord, spänning, kärlek och en gnutta humor. Karina Johansson föddes 1969 i värmländska Sunne, en plats hon fortfarande är trogen och gärna återkommer till i sina böcker. Hon jobbar som journalist på lokaltidningen Fryksdalsbygden.

pengabrevet | Adlibris

Reservation är inte möjlig på grund av den rådande situationen med coronaviruset. Mer information hittar du här.

RELATERADE BÖCKER