Upphovsrätt och Internet

Vill du läsa Upphovsrätt och Internet pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Jonatan Lundgren. Att läsa Upphovsrätt och Internet online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Upphovsrätt och Internet Image

Det här är en handbok för alla som handskas med upphovsrättsligt material som filmer, musik, bilder och texter på Internet. De senaste tio åren har antalet Internetanvändare i snabb takt stadigt ökat. I motsvarande utsträckning som både stora företag, myndigheter och kanske framför allt mindre företag och privatpersoner börjat nyttja Internet, behövs en kunskap om de upphovsrättsliga regler som styr aktiviteten på nätet. Målsättningen är att du efter att ha läst boken ska förstå vad upphovsrätt egentligen är och hur juridiken som rör upphovsrätten på Internet fungerar.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,35 MB

FILNAMN: Upphovsrätt och Internet.pdf

ISBN: 9789178827138

FÖRFATTARE: Jonatan Lundgren

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Upphovsrätt och Internet - privatpersoners nedladdning av ...

Upphovsrätten gäller även verk publicerade på internet. För att ett verk ska vara upphovsrättskyddat måste det ha en viss originalitet och självständighet, så kallad verkshöjd. I Sverige är kravet på verkshöjd lågt ställt, vilket innebär att de flesta verk är skyddade.

Upphovsrätt och Internet - Jonatan Lundgren (9789178827138 ...

Pris: 439 kr. häftad, 2006. Tillfälligt slut. Köp boken Upphovsrätt och Internet av Jonatan Lundgren (ISBN 9789178827138) hos Adlibris. Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris

RELATERADE BÖCKER