Så blir du konsult i eget företag : för dig som funderar men inte vet om du vågar

Vill du läsa Så blir du konsult i eget företag : för dig som funderar men inte vet om du vågar pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Karin Svensson. Att läsa Så blir du konsult i eget företag : för dig som funderar men inte vet om du vågar online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Så blir du konsult i eget företag : för dig som funderar men inte vet om du vågar Image

Vill du få mer frihet och styra över din egen tid? Undrar du vad som krävs för att starta eget? Funderar du på att sluta som anställd och bli konsult? Då ska du först läsa den här boken.Karin Svensson, säljmentor och företagsrådgivare ger sin syn på vad du bör tänka på innan du startar eget företag. På ett lättöverskådligt sätt får du veta vad som krävs både på det personliga och det ekonomiska planet.Att driva företag är en livsstil. Om du tror att det är din grej så får du alla svar du behöver om allt från hur du paketerar och prissätter dina tjänster, tar fram en bra affärsplan och enkel budget till hur du marknadsför dig själv. Vare sig ditt mål är att ställa mat på bordet eller bli miljonär.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,30 MB

FILNAMN: Så blir du konsult i eget företag : för dig som funderar men inte vet om du vågar.pdf

ISBN: 9789175332055

FÖRFATTARE: Karin Svensson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Så blir du konsult i eget företag : för dig som funderar ...

Så blir du konsult i eget företag : för dig som funderar men inte vet om du vågar Karin Svensson Häftad. 339. Starta Eget - handbok för nya företagare Meg Marnon Spiral. 268. Starta eget som konsult - IT-konsult, PR-konsult, ekonomikonsult, byggkonsult m.fl. (3 röster ...

Rådgivning med ditt företag i fokus | Nordea.se

Pris: 339 kr. Häftad, 2020. Finns i lager. Köp Så sätter du högre pris som konsult : för dig som vill ta bättre betalt men inte vet hur av Karin Svensson på Bokus.com.

RELATERADE BÖCKER