Projektverkare : att leva och arbeta med förändring

Projektverkare : att leva och arbeta med förändring är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Carina Lindberg,Peter Rundkvist. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Projektverkare : att leva och arbeta med förändring online.

Rsfoodservice.se Projektverkare : att leva och arbeta med förändring Image

Den här boken vinklar till skillnad från många andra böcker i ämnet projektet som arbetsform utifrån ett samhällsvetenskapligt och humanistiskt prespektiv. Den presenterar en ny specialistroll som framträder i vårt postindustriella samhälle: projektverkaren. Boken är tänkt som en grundbok och ett underlag för reflektion och diskussion för alla som vill utvecklas som förändringsagenter med projektet som redskap, eller med andra ord: som vill bli projektverkare. Carina Lindberg är journalist och socialantropolog och Peter Rundkvist är sociolog och konsult inom marknadsföring. De arbetar båda med organisationsutveckling inom ramen för Projektpedagogiskt Centrum.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,78 MB

FILNAMN: Projektverkare : att leva och arbeta med förändring.pdf

ISBN: 9789173746335

FÖRFATTARE: Carina Lindberg,Peter Rundkvist

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Projektverkare : Att leva och arbeta med förändring ...

Att leva och arbeta med förändring Allt fler arbetar i någon form av projekt. Oavsett om man har en ledarroll, ingår i ett projektteam, är uppdragsgivare eller till- hör ett projekts intressentgrupp har man anledning att fundera över vad ett projekt egentligen är, och hur man med projektet som redskap kan arbeta för förändring: i sin egen livssituation, på jobbet och i samhället.

LIBRIS - Projektverkare

Hur lyckas vi med förändring? I det här blogginlägget sammanfattar jag flera förändringsmodeller och hur de hänger ihop. Dessa bygger på en lathund jag själv brukar använda och som ligger till grund för min kommande bok om förändringsledning. Efter min förra ledarskapsbok Mänskligt ledarskap (internationellt: The Human Way) lovade jag mig själv att aldrig mer skriva en bok.

RELATERADE BÖCKER