Så får du chefen att göra som du vill

Så får du chefen att göra som du vill är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Henrik Persson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Så får du chefen att göra som du vill online.

Rsfoodservice.se Så får du chefen att göra som du vill Image

Läs ett provkapitel här>> I stället för att klaga på det som chefen inte gör kan du ju göra det själv i stället. Du har betydligt mer makt än du tror. Det är bara ett par av alla de positiva budskap Henrik Persson ger i sin kvicka och skarpa bok Så får du chefen att göra som du vill. Och chefen är ju faktiskt en av de viktigaste personerna i ditt liv när det gäller makt. För visst handlar det om makt. Och i den här boken är det egenmakten som står i fokus. Henrik Persson har identifierat 8 nycklar för mer egenmakt som han utvecklar i lika många kapitel: Utnyttja vad chefen inte gör se de ogjorda sakerna som en tillgång för dig; Du får inte vad du förtjänar vill du ha något, se till att jobba för att få det; Det här ska jag uppnå Sätt upp mål för det som är viktigt, t ex lönesamtalet; Satsa resurserna rätt lägg inte kraft på saker som inte går att förändra; Få andra att fatta vad du menar Hur du kommunicerar är viktigare än du tror; Ge folk vad de vill ha Kartlägg chefens drivkrafter; Var attraktiv, Bestäm själv vad du vill göra på jobbet och sist men inte minst ett kapitel om planering och genomförande. Med den här boken blir din framtid genast ljusare.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,42 MB

FILNAMN: Så får du chefen att göra som du vill.pdf

ISBN: 9789177387848

FÖRFATTARE: Henrik Persson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Corona: Så ska du göra om du tror att du är smittad | MåBra

Problemet är bara att det är få - om ens någon - som alltid tycker och tänker exakt som du själv. Människor är olika, tack och lov. Om du verkligen menar allvar med att du vill få dina medarbetare på din sida får du nog börja med att ta rätt på vad - håll i dig nu - de förväntar sig av dig.

Så får du jobb var du vill (utan kontakter) - Sveriges ...

För att resurserna ska kunna sättas in där de som bäst behövs ska du tänka på det här: Om du är orolig och vill ha hjälp ska du inte åka till vårdcentralen eller akuten eller att ringa 1177 i onödan. Dels riskerar du att smitta någon som har dåligt immunförsvar och kan bli livshotande sjuk, dels kanske någon som behöver akut rådgivning inte får hjälp i tid.

RELATERADE BÖCKER