Så får du chefen att göra som du vill

Vill du läsa Så får du chefen att göra som du vill pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Henrik Persson. Att läsa Så får du chefen att göra som du vill online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Så får du chefen att göra som du vill Image

Läs ett provkapitel här>> I stället för att klaga på det som chefen inte gör kan du ju göra det själv i stället. Du har betydligt mer makt än du tror. Det är bara ett par av alla de positiva budskap Henrik Persson ger i sin kvicka och skarpa bok Så får du chefen att göra som du vill. Och chefen är ju faktiskt en av de viktigaste personerna i ditt liv när det gäller makt. För visst handlar det om makt. Och i den här boken är det egenmakten som står i fokus. Henrik Persson har identifierat 8 nycklar för mer egenmakt som han utvecklar i lika många kapitel: Utnyttja vad chefen inte gör se de ogjorda sakerna som en tillgång för dig; Du får inte vad du förtjänar vill du ha något, se till att jobba för att få det; Det här ska jag uppnå Sätt upp mål för det som är viktigt, t ex lönesamtalet; Satsa resurserna rätt lägg inte kraft på saker som inte går att förändra; Få andra att fatta vad du menar Hur du kommunicerar är viktigare än du tror; Ge folk vad de vill ha Kartlägg chefens drivkrafter; Var attraktiv, Bestäm själv vad du vill göra på jobbet och sist men inte minst ett kapitel om planering och genomförande. Med den här boken blir din framtid genast ljusare.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,64 MB

FILNAMN: Så får du chefen att göra som du vill.pdf

ISBN: 9789177387848

FÖRFATTARE: Henrik Persson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Säg inte det här till chefen | Randstad

När du gör något som sticker ut, så var inte blyg för att se till så att andra också får veta det. Du kanske kan ringa redaktören för interntidningen och tipsa om ditt projekt. Men det gäller, som sagt, att vara subtil här. Du vill ju inte framstå som en person som framhäver sig själv helt ohämmat.

Vad får chefen fråga? - Dagens Arbete

Det menar Henrik Persson som skrivit boken "Så får du chefen att göra som du vill" (Schibstedförlagen). Här är knepen som ger dig makt över chefen! 1. Få mer makt Chefens brister är dina chanser. I stället för att klaga på vad chefen inte gör, se de ogjorda sakerna som en tillgång.

RELATERADE BÖCKER