Urmakarens familj

Urmakarens familj är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Gunilla Tähti Wigge. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Urmakarens familj online.

Rsfoodservice.se Urmakarens familj Image

Urmakarens tvillingbror stormar in i Alingsås med äventyr i fickorna och en charmoffensiv som får både den ena och den andra på fall. Halvsystrarna Maria och Rosie inser att det gäller att bestämma sig för vilka hemligheter som ska vara hemliga. Och utan att veta om det, får en gatukonstnär i London en avgörande plats i släkthistorien. I den här något så när fristående fortsättningen på feelgood-romanen Hårmästarens familj, följer vi Howards döttrar på tillvarons guppiga väg. Jahaja, som Howard brukade säga, på något sätt är vi alltid tillsammans allihop. I serien om Familjerna på Soläng ingår Hårmästarens familj och Urmakarens familj. Nästa bok heter Yogalärarens familj och kommer 2020.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,63 MB

FILNAMN: Urmakarens familj.pdf

ISBN: 9789178851423

FÖRFATTARE: Gunilla Tähti Wigge

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Urmakarens familj (Audiobook) by Gunilla Tähti Wigge ...

"Urmakarens familj" är en fristående fortsättning på "Hårmästarens familj". Gunilla Tähti Wigge är en svensk författare som delar sin tid mellan Sollentuna och London. Tähti Wigge har tidigare arbetat som journalist och copywriter, både i Sverige och i England.

Urmakarens familj - Gunilla Tähti Wigge - ebok ...

Pris: 179 kr. Häftad, 2019. Finns i lager. Köp Urmakarens familj av Gunilla Tähti Wigge på Bokus.com.

RELATERADE BÖCKER