En kopp te

Vill du läsa En kopp te pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Söderberg Hjalmar. Att läsa En kopp te online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se En kopp te Image

En kopp te av Hjalmar Söderberg. HJALMAR SÖDERBERG [1869-1941] räknas till 1900-talets stora svenska författare. Romaner som Doktor Glas, Den allvarsamma leken, Martin Bircks ungdom och Förvillelser hör till våra främsta klassiker. Novellsamlingarna, i allt fem stycken, av vilka den mest kända enskilda är Historietter, finns samlade i en klassisk tvåbandsutgåva, Noveller 1 & 2. Söderbergs mest spelade drama är Gertrud, vars huvudgestalt grundar sig på Maria von Platen, med vilken Söderberg hade en hemlig kärleksaffär 1902-1906; von Platen sägs vara modell även för Lydia i Den allvarsamma leken, samt Helga i Doktor Glas.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,68 MB

FILNAMN: En kopp te.pdf

ISBN: 9789177014669

FÖRFATTARE: Söderberg Hjalmar

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Historietter/En kopp te - Wikisource

Hitta bilder med Kopp Te. Kostnadsfritt för kommersiellt bruk Ingen tillskrivning krävs Upphovsrättsfritt

en kopp te - ordbokssökning på Glosor.eu - Glosor.eu

En kopp te. Det sägs, att man i England kan riskera en god del av sitt sociala anseende genom att dricka brännvin eller därmed jämförliga drycker offentligt. Nå, vart land har sina seder. Jag råkade i går afton tämligen illa ut med anledning av att jag ville dricka en kopp te på kafé ...

RELATERADE BÖCKER