Ridlektionen - erotisk novell

Ridlektionen - erotisk novell-boken skrevs 2019-09-04 av författaren Beatrice Nielsen. Du kan läsa Ridlektionen - erotisk novell-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Beatrice Nielsen.

Rsfoodservice.se Ridlektionen - erotisk novell Image

Ellen är på väg att dö av tristess i sina föräldrars hus ute på landet. Hon har sommarlov från gymnasiet och längtar tills hon ska tillbaka till stan i augusti. Lyckligtvis är hennes vackra och mystiska vän Kay också hemma över sommarlovet och på sistone har hon börjat ge Ellen mer uppmärksamhet. En dag bestämmer Kay att hon ska lära Ellen att rida, så de har något att fördriva tiden med. Det blir emellertid inte det enda Kay kommer lära Ellen den sommaren ... Novellen är utgiven i samarbete med den svenska filmproducenten Erika Lust. Hennes mål är att skildra människors natur och mångfald genom berättelser om passion, intimitet, kärlek och lust i en kombination av starka historier och erotik. Bakom pseudonymen Beatrice Nielsen gömmer sig en erfaren skribent och redaktör. Utöver Ridlektionen har hon bland annat gett ut novellerna Grannen, Brunch och multipla orgasmer och Kvinnan och fiskaren.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,65 MB

FILNAMN: Ridlektionen - erotisk novell.pdf

ISBN: 9788726262209

FÖRFATTARE: Beatrice Nielsen

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ridlektionen - erotisk novell - E-bok - Beatrice Nielsen ...

Erotisk novell-12 "Sitt inte och skreva med benen sådär", sa den vilt främmande mannen, och sköt tillbaka stolen för att visa att han öppnat dragkedjan på sina byxor. jag drog sedesamt ihop benen tätt intill varandra, och böjde dem åt sidan som min salig mormor lärt mig.

Ridlektionen - erotisk novell - E-bok - Beatrice Nielsen ...

Ridlektionen - erotisk novell. 2.75 68 5 Författare: Beatrice Nielsen Inläsare: Hanna Lund. Finns som ljudbok. Finns som e-bok. Ellen är på väg att dö av tristess i sina föräldrars hus ute på landet. Hon har sommarlov från gymnasiet och längtar tills hon ska tillbaka till stan i augusti.

RELATERADE BÖCKER