Ridlektionen - erotisk novell

Ridlektionen - erotisk novell är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Beatrice Nielsen. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Ridlektionen - erotisk novell online.

Rsfoodservice.se Ridlektionen - erotisk novell Image

Ellen är på väg att dö av tristess i sina föräldrars hus ute på landet. Hon har sommarlov från gymnasiet och längtar tills hon ska tillbaka till stan i augusti. Lyckligtvis är hennes vackra och mystiska vän Kay också hemma över sommarlovet och på sistone har hon börjat ge Ellen mer uppmärksamhet. En dag bestämmer Kay att hon ska lära Ellen att rida, så de har något att fördriva tiden med. Det blir emellertid inte det enda Kay kommer lära Ellen den sommaren ... Novellen är utgiven i samarbete med den svenska filmproducenten Erika Lust. Hennes mål är att skildra människors natur och mångfald genom berättelser om passion, intimitet, kärlek och lust i en kombination av starka historier och erotik. Bakom pseudonymen Beatrice Nielsen gömmer sig en erfaren skribent och redaktör. Utöver Ridlektionen har hon bland annat gett ut novellerna Grannen, Brunch och multipla orgasmer och Kvinnan och fiskaren.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,29 MB

FILNAMN: Ridlektionen - erotisk novell.pdf

ISBN: 9788726262209

FÖRFATTARE: Beatrice Nielsen

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Erotisk novell: Värdet av ett kukdon | Kultur och nöje ...

Ridlektionen: Erotisk novell (Audio Download): Amazon.co.uk: Beatrice Nielsen, Hanna Lund, LUST: Books

Ridlektionen - erotisk novell - E-bok - Beatrice Nielsen ...

Svenska Yles läsare skickade in sina erotiska texter - Emma Pembertons novell handlar om sexköp, lust, brott och straff.

RELATERADE BÖCKER