Bida sin tid

Bida sin tid-boken skrevs 2017-10-12 av författaren Maria Duenas. Du kan läsa Bida sin tid-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Maria Duenas.

Rsfoodservice.se Bida sin tid Image

Inget hade kunnat få den framgångsrike Mauro Larrea att tro att den förmögenhet han byggt upp under år av slit kunde rasa samman inför ögonen på honom. Tyngd av skulder satsar han sina sista pengar i en dristig affär, i ett desperat försök att rädda sitt anseende. När affären går om intet och han står på ruinens brant möter han den charmerande men rastlösa frun till en vingrossist från London. Tillsammans tar de sig till det magnifika och blomstrande Havanna, där ryktet om hans tidigare framgångar är vida kända och dit nyheten om hans obestånd ännu inte nått. Här kan han på nytt bygga upp sin förmögenhet. Men när en potentiell samarbetspartner vill få honom att investera pengar i slavhandeln hamnar han i i ett dilemma. Konflikten eskalerar i ett svartsjukedrama, och för att rentvå sig tvingas han återigen att riskera allt. Bida sin tid är en episk roman som berättar om lysande framgångar och förkrossande nederlag, kärlek och intriger, silvergruvor och vingårdar och fantastiska städer vars storhet falnat med tiden.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,85 MB

FILNAMN: Bida sin tid.pdf

ISBN: 9789176790489

FÖRFATTARE: Maria Duenas

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Maria Duenas: Bida sin tid - Bina's Books

BIDA AB Västbyggevägen 9 818 32 VALBO Org.nr: 556928-8581 Telefon: 070-309 33 00 E-post: [email protected] En webb av IT FalunIT Falun

Bida sin tid - Maria Duenas - Bok | Akademibokhandeln

Bida sin tid (E-bok, 2017) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 3 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu!

RELATERADE BÖCKER