Hellsing. 04

Hellsing. 04-boken skrevs 2007-01-01 av författaren Kouta Hirano. Du kan läsa Hellsing. 04-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Kouta Hirano.

Rsfoodservice.se Hellsing. 04 Image

På en plats i England finns Hellsing: En hemlig organisation som försvarar landet mot vampyrer, zombier och nazister som planerar att skapa en armé av odödliga varelser! Organisationen har gått i arv i flera generationer och leds idag av den unga Integra Hellsing. Hennes närmsta medarbetare är den gamle butlern Walter med speciella talanger och den före detta polisflickan Seras Victoria. Hellsings bästa agent är vampyren Alucard som har arbetat för organisationen i över hundra år. Beväpnad med en jättepistol och en laddning specialgjorda silverkulor skickas Alucard iväg när de riktigt otrevliga och blodiga jobben ska utföras. Och han älskar det! Men till och med Alucard måste försvara sig när han möter den knivkastande Fader Anderson från en rivaliserande organisationHellsing är en hårdkokt vampyrserie med action, skräck, splatter, humor och massor av blod! Om volym 4: De två rivaliserande vampyrbekämpande organisationerna, Hellsing och Iskariot XIII, är tvungna att samarbeta. England hotas av nazistorganisationen Millennium och situationen är så allvarlig att självaste drottningen har kallat in rådet Det runda bordet. Efter att en ss-major tagit kommandot står Millennium redo för strid. Med sin kampgrupp av odödliga krigare går han i direkt attack mot Hellsing och Alucard, den blodigaste vampyren av dem alla!

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,49 MB

FILNAMN: Hellsing. 04.pdf

ISBN: 9788763931434

FÖRFATTARE: Kouta Hirano

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Hellsing | personer | eniro.se

HELLSING: Detta efternamn är indexerat 1 884 gånger på Geneanet varianter för efternamn . Stavningen av efternamnet kan ha ändrats under århundraden. Kunskap om dessa varianter kommer att hjälpa Dig bygga Ditt familjeträd . hellsing

Hellsing Ultimate 04 VOSTFR - Neko-sama

Regarder Hellsing Ultimate episode 04, téléchargement et streaming illimité d'animes en VOSTFR et en VF.

RELATERADE BÖCKER