Rätten att älska/Bara en dejt

Rätten att älska/Bara en dejt är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Melissa James,Nicola Marsh. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Rätten att älska/Bara en dejt online.

Rsfoodservice.se Rätten att älska/Bara en dejt Image

Rätten att älska Shejk Alim El-Kanar är världsberömd som racerförare, men efter en olycka där hans bror omkom har han valt att gå under jorden. Nu arbetar han i det tysta med att hjälpa folk i nöd. Ingen känner igen honom i hans nya roll - tills han råkar ut för ett bakhåll i öknen och räddas till livet av sjuksköterskan Hana. Vackra Hana, som även hon försöker glömma sitt förflutna, bär på en stor hemlighet.När de tillsammans tvingas fly kommer de varandra nära, men deras kärlek verkar omöjlig. Alim är beredd att gå genom eld och vatten för att få kvinnan han älskar och den djupt rotade traditionen sätts ur spel när kärleken kräver sin rätt. Bara en dejt Singeltjejen Eve Pemberton är trött på att alltid gå ensam på fester. Men hon står på toppen av sin karriär som festfixare och har inte tid med förhållanden! När ännu en bröllopsinbjudan dimper ner på hennes dörrmatta kommer hon på den perfekta lösningen: Hon ska hitta en kille som kan vara hennes dejt för kvällen - en strikt affärsuppgörelse helt enkelt!Bryce Gibson är som klippt och skuren för jobbet. Han är framgångsrik i reklambranschen och snygg som få. Men när den stora dagen närmar sig börjar Eve tvivla... Kommer hon verkligen att kunna uppfylla sin del av avtalet?

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,67 MB

FILNAMN: Rätten att älska/Bara en dejt.pdf

ISBN: 9789150705553

FÖRFATTARE: Melissa James,Nicola Marsh

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Rätten att älska/Bara en dejt - Melissa James/Nicola Marsh ...

Att göra planer för en andra dejt redan innan första dejten är slut känns kanske lite pushigt, men trivs hon i ditt sällskap kommer hon att älska det. Ingen av er behöver heller fundera på när det är dags att höra av sig, ni kan bara lugnt se fram emot nästa dejt! >> Läs också: 4 tecken på att hon gillar dig (och inte bara är ...

Rätten att älska/Bara en dejt - E-bok - Melissa James ...

Rätten att älska Shejk Alim El-Kanar är världsberömd som racerförare, men efter en olycka där hans bror omkom har han valt att gå under jorden. Nu arbetar han i det tysta med att hjälpa folk i nöd. Ingen känner igen honom i hans nya roll - tills han råkar ut för ett bakhåll i öknen och räddas till livet av sjuksköterskan Hana.

RELATERADE BÖCKER