Mordet på Margaret Thatcher

Mordet på Margaret Thatcher är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Hilary Mantel. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Mordet på Margaret Thatcher online.

Rsfoodservice.se Mordet på Margaret Thatcher Image

Hilary Mantel, känd som skildrare av Henrik VIII och hans hov, är tillbaka med en samling samtida berättelser. Med giftig penna och sylvass blick avtäcker hon det liv vi lever. Äktenskap, klass, familj och kön är ämnen som återkommer. Vi får följa Hilary i en klaustrofobisk lägenhet i ett arab land under arbetet med första romanen, ett par i en taxi som krockar med något under färden, en städerska i ett av Londons mest fashionabla områden. Det är oväntat, ibland chockerande. I elva berättelser, varav en är alldeles nyskriven till den brittiska pocketutgåvan, visar Hilary Mantel åter att hon är en av världens främsta författare.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,23 MB

FILNAMN: Mordet på Margaret Thatcher.pdf

ISBN: 9789176810118

FÖRFATTARE: Hilary Mantel

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Mattias Palme om mordet på pappa Olof Palme: "Jag var på ...

Mordet på Margaret Thatcher (e-bok) av Hilary Mantel. E-bok (EPUB), Svenska, 2015-11-06. 89. Ladda ned Spara som favorit Laddas ned direkt Läs i vår app för iPhone, iPad och Android Hilary Mantel, känd som skildrare ...

109. Hilary Mantel: Mordet på Margaret Thatcher

Mordet på Margaret Thatcher. av Hilary Mantel (Bok) Svenska, För vuxna Elva samtida berättelser, varav en är nyskriven. Äktenskap, klass, familj och kön är ämnen som återkommer. Händelserna i berättelserna är oväntade och ibland chockerande.

RELATERADE BÖCKER