Mordet på Margaret Thatcher

Mordet på Margaret Thatcher-boken skrevs 2015-11-06 av författaren Hilary Mantel. Du kan läsa Mordet på Margaret Thatcher-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Hilary Mantel.

Rsfoodservice.se Mordet på Margaret Thatcher Image

Hilary Mantel, känd som skildrare av Henrik VIII och hans hov, är tillbaka med en samling samtida berättelser. Med giftig penna och sylvass blick avtäcker hon det liv vi lever. Äktenskap, klass, familj och kön är ämnen som återkommer. Vi får följa Hilary i en klaustrofobisk lägenhet i ett arab land under arbetet med första romanen, ett par i en taxi som krockar med något under färden, en städerska i ett av Londons mest fashionabla områden. Det är oväntat, ibland chockerande. I elva berättelser, varav en är alldeles nyskriven till den brittiska pocketutgåvan, visar Hilary Mantel åter att hon är en av världens främsta författare.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,80 MB

FILNAMN: Mordet på Margaret Thatcher.pdf

ISBN: 9789176810118

FÖRFATTARE: Hilary Mantel

LADDA NER
LÄSA ONLINE

PDF Ursäkta att jag stör

"Mordet på Margaret Thatcher" är samlingens huvudakt, klokt placerad i slutet, ty ingen av de övriga novellerna håller den nivån. Hilary Mantel är en mycket skicklig författare, varje sida blixtrar av intelligens. Och nog finns det guldkorn i samlingen, ...

Hilary Mantel: "Mordet på Margaret Thatcher" - Ystads ...

Mordet på Margaret Thatcher av Hilary Mantel innehåller elva berättelser, jag väljer Komma som berättar om två flickor i tioårs ålder, båda övergivna av sina trötta föräldrar. De leker tillsammans hela dagarna på sommaren, fast föräldrarna inte vill det. Kitty är uttråkad men har inget bättre sällskap, Mary är smutsig och ovårdad med ohyra, hon har svårt att klara skolan.

RELATERADE BÖCKER