Uppsala-maffian spred skräck och fasa

Vill du läsa Uppsala-maffian spred skräck och fasa pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Diverse Författare. Att läsa Uppsala-maffian spred skräck och fasa online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Uppsala-maffian spred skräck och fasa Image

Den här historien handlar om några unga män i Uppsala, vars kriminella verksamhet spred skräck och fasa bland alla som kom i deras väg. När brotten behandlades i domstol myntades begreppet Uppsala-maffian i medierna. Någon maffia i egentlig mening var det inte fråga om -- även om gängets metoder liknade dem som förknippas med maffians. "Liga" är en mer adekvat benämning på den grupp som en åklagare försiktigtvis kallade "kamratgäng". Hur som helst handlade det om allvarliga brott och mycket stora pengar. Nordisk Kriminalkrönika är ett historiskt verk. Berättelserna och samlingarna är uttryck för den samtid som de skrevs i, och kan i enstaka fall ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning.I Nordisk kriminalkrönika berättar poliser själva om sina mest uppmärksammade, omskakande, och svåra fall.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,97 MB

FILNAMN: Uppsala-maffian spred skräck och fasa.pdf

ISBN: 9788726018134

FÖRFATTARE: Diverse Författare

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Amazon.com: Fasa

Uppsala-maffian spred skräck och fasa - ljudbok, Svenska, 2020. Författare: Diverse. 27 kr. Laddas ned direkt Fri frakt från 169 kr för privatpersoner. Beskrivning. Den här historien handlar om några unga män i Uppsala, vars kriminella verksamhet spred skräck och fasa bland alla som kom i deras väg.

Uppsala-maffian spred skräck och fasa - E-bok - Diverse ...

Uppsala-maffian spred skräck och fasa (E-bog, 2018) - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 4 butikker SPAR på dit køb nu!

RELATERADE BÖCKER