Parallellum

Vill du läsa Parallellum pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Jenny Luks. Att läsa Parallellum online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Parallellum Image

I diktsamlingen Parallellum undersöker Jenny Luks sexualitet och könsidentitet. I geologin leker hen med okända termer, i skogen återuppfinns mystiken och i en mörk gränd kidnappas kroppen och könet. Jenny Luks berättar tragikomiska historier om herr Kaktus, om att bli nedsparkad på en bar i Halmstad, och om breven till Jens. Jenny Jens Luks är född 1974 i Finspång, Östergötland, och är bosatt i Göteborg. Hen har studerat skrivande på Bona folkhögskola i Motala. Parallellum är hens första diktsamling.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,23 MB

FILNAMN: Parallellum.pdf

ISBN: 9789163968266

FÖRFATTARE: Jenny Luks

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Parallellum av Jenny Luks - Vulkan

Parallellum, Jenny Luks. Berätta om din bok! - Min bok är en diktsamling med utgångspunkt i sexualitet och könsidentitet. Mitt stilgrepp utgör stommen, och själva innehållet skapar ett slags kropp som man kan ta på. I den kroppen kan man finna stora känslor placerade i surrealistiska miljöer.

Parallellum AB, Lund 556927-9879 | Sök Företag | SvD

50+ videos Play all Mix - organum paralel YouTube Perotin - Organum quadruplum "Sederunt principes" (ca.1200) - Duration: 13:45. Rafael Fernández de Larrinoa 48,792 views

RELATERADE BÖCKER