Landsförrädaren

Landsförrädaren är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Anders Jallai. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Landsförrädaren online.

Rsfoodservice.se Landsförrädaren Image

Som belöning för en framgångsrik operation får f.d. spionen och stridsflygaren Anton Modin tillåtelse att under en natt ta del av dokument i Säkerhetspolisens hemliga arkiv. Han upptäcker då en akt om mordet på statsminister Paul Olofson och inser snart att mycket inte framkommit i den officiella mordutredningen.Samtidigt som Modin börjar läsa den hemliga akten dör Säpochefen Klas Berg i en hjärtattack i sitt hem, och strax därpå blir Modin avbruten i sin läsning och tvingas ut ur arkivet. Modin förstår att han fått se något som inte var ämnat för hans ögon och när han senare samma natt blir utsatt för ett mordförsök står det klart att han är något mycket stort på spåren. Trådarna löper tillbaka till dolda vapenaffärer på 80-talet, till ett mord på en tv-journalist som nystat i vapenhärvan, till den hemliga organisationen Arla Gryning, till det kalla krigets alla ljusskygga element och oheliga allianser...Landsförrädaren är den spännande fortsättningen på Spionen på FRA. Här borrar sig Anders Jallai ännu djupare ner i Sveriges mörka efterkrigshistoria och avtäcker den dolda makt som än idag utövas bortom all demokratisk kontroll.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,73 MB

FILNAMN: Landsförrädaren.pdf

ISBN: 9789186231811

FÖRFATTARE: Anders Jallai

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Anders Jallai

David Baldacci, född 5 augusti 1960, är en amerikansk författare, född och bosatt i Virginia.Baldacci är utbildad jurist och arbetade som det i nio år, innan han blev författare på heltid. Hans böcker är utgivna på fler än fyrtiofem språk i över åttio länder och har sålt i mer än 110 miljoner exemplar.

Landsförrädaren - Böcker - CDON.COM

Landsförrädaren är den tredje delen i Baldaccis serie om den amerikanska arméns utredare John Puller. Läs mer Författare: David Baldacci

RELATERADE BÖCKER