Helautomatisk lyxkommunism

Helautomatisk lyxkommunism är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Aaron Bastani. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Helautomatisk lyxkommunism online.

Rsfoodservice.se Helautomatisk lyxkommunism Image

Vi kan lösa klimatkrisen, utrota hunger och fattigdom och bota de flesta sjukdomar. Om vi vill. Förnyelsebar energi, kött utan djur och artificiell intelligens erbjuder glimtar av en framtid där mänskligheten övervunnit sina största utmaningar. Snarare än historiens slut skulle ett sådant samhälle innebära historiens verkliga begynnelse. Men den nya världens överflöd kolliderar med ett system där allting skapas för profit. I Helautomatisk lyxkommunism presenterar Aaron Bastani en hoppfull och vågad vision som utmanar föreställningen att det inte finns några alternativ. Med ett svenskt förord av Mathias Wåg.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,42 MB

FILNAMN: Helautomatisk lyxkommunism.pdf

ISBN: 9789187777837

FÖRFATTARE: Aaron Bastani

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Helautomatisk lyxkommunism by Aaron Bastani

RECENSION. Det är lätt att förstå varför Aaron Bastanis manifest Helautomatisk lyxkommunism blivit så populärt.De vanliga framtidsscenariernas bästa möjliga utfall är att nätt och jämnt undvika katastrofen, men Bastani målar istället upp en värld av mjölk och honung.

Kan robotarna rädda vänstern? - Sydsvenskan

Pris: 199 kr. Häftad, 2019. Finns i lager. Köp Helautomatisk lyxkommunism av Aaron Bastani på Bokus.com.

RELATERADE BÖCKER