Med båt genom Europas kanaler : Rhen, Donau och Rhône

Med båt genom Europas kanaler : Rhen, Donau och Rhône-boken skrevs 2019-03-13 av författaren Lars Hässler. Du kan läsa Med båt genom Europas kanaler : Rhen, Donau och Rhône-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Lars Hässler.

Rsfoodservice.se Med båt genom Europas kanaler : Rhen, Donau och Rhône Image

Europas kanalsystem är fantastiskt väl utbyggt och ger upplevelser av ett annat slag än de vanliga turistresemålen. Med båt genom Europas kanaler är en kombinerad reseberättelse och seglingsbeskrivning om s/y Jennifers färd på bland annat Donau, Rhône och Rhen och alla pittoreska kanaler som sammanbinder dem. Författaren Lars Hässler berättar medryckande om livet ombord på s/y Jennifer och om de många kända och historiska platser som passeras. Här blandas personliga reflektioner med matnyttig information. På färden genom Europa gör s/y Jennifer strandhugg i gastronomiska centra och inte mindre än sju huvudstäder, bland annat Berlin, Paris, Budapest och Wien. På vindlande floder och kanaler ser man också de små byarnas charm. Boken är praktiskt inriktad med många färgbilder och ger en mängd tips till den som vill upptäcka Europa genom att leva kanalliv. Viktiga fakta finns samlade i ett appendix i slutet av boken, med en presentation av alternativa kanalvägar, distanser och nyttiga tips. Boken är ett måste för dem som vill upptäcka Europas hjärta med båt. Lars Hässler är världsomseglare med lång erfarenhet av havssegling, men också av färder på Europas inre vattenvägar - floder och kanaler.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,11 MB

FILNAMN: Med båt genom Europas kanaler : Rhen, Donau och Rhône.pdf

ISBN: 9789113100975

FÖRFATTARE: Lars Hässler

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Med båt genom Europas kanaler: Donau, Rhen och Rhône ...

Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom båt Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris

Med båt på Europas kanaler Rhen, Donau och Rhóne ...

Ta genvägen till Medelhavet genom Europas floder och kanaler. Få min bok "Segla till Medelhavet" med råd inför långfärdsseglingen och de bästa tipsen till en enkel tur på floder och kanaler till Medelhavet. Gör som över 10 500 andra och anmäl dig till mitt nyhetsbrev. Då får du boken till din e-post, och det kostar inte en krona!

RELATERADE BÖCKER