Med båt genom Europas kanaler : Rhen, Donau och Rhône

Med båt genom Europas kanaler : Rhen, Donau och Rhône är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Lars Hässler. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Med båt genom Europas kanaler : Rhen, Donau och Rhône online.

Rsfoodservice.se Med båt genom Europas kanaler : Rhen, Donau och Rhône Image

Europas kanalsystem är fantastiskt väl utbyggt och ger upplevelser av ett annat slag än de vanliga turistresemålen. Med båt genom Europas kanaler är en kombinerad reseberättelse och seglingsbeskrivning om s/y Jennifers färd på bland annat Donau, Rhône och Rhen och alla pittoreska kanaler som sammanbinder dem. Författaren Lars Hässler berättar medryckande om livet ombord på s/y Jennifer och om de många kända och historiska platser som passeras. Här blandas personliga reflektioner med matnyttig information. På färden genom Europa gör s/y Jennifer strandhugg i gastronomiska centra och inte mindre än sju huvudstäder, bland annat Berlin, Paris, Budapest och Wien. På vindlande floder och kanaler ser man också de små byarnas charm. Boken är praktiskt inriktad med många färgbilder och ger en mängd tips till den som vill upptäcka Europa genom att leva kanalliv. Viktiga fakta finns samlade i ett appendix i slutet av boken, med en presentation av alternativa kanalvägar, distanser och nyttiga tips. Boken är ett måste för dem som vill upptäcka Europas hjärta med båt. Lars Hässler är världsomseglare med lång erfarenhet av havssegling, men också av färder på Europas inre vattenvägar - floder och kanaler.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,10 MB

FILNAMN: Med båt genom Europas kanaler : Rhen, Donau och Rhône.pdf

ISBN: 9789113100975

FÖRFATTARE: Lars Hässler

LADDA NER
LÄSA ONLINE

PDF Stor kanalspecial - medelhav

Med båt på Europas kanaler Rhen, Donau och Rhóne. De flesta av oss vet inte att hela Europa genomkorsas av en mängd olika kanaler. Det är spännande att få följa med s/y Jennifer kors och tvärs på olika kanaler. Den första resan i boken går 2009 från Medelhavet till Svarta havet.

Med båt på Europas kanaler Donau, Rhen och Rhône ...

Boken Med båt genom Europas kanaler är en kombinerad reseberättelse och seglingsbeskrivning där personliga reflektioner blandas med matnyttig information Gör en bra affär på Med båt genom Europas kanaler: Donau, Rhen och Rhône (Inbunden, 2010) Lägst pris just nu 184 kr bland 1 st butiker. Varje månad hjälper vi.

RELATERADE BÖCKER