I de utstöttas värld : en föredettas straffarbetares anteckningar

I de utstöttas värld : en föredettas straffarbetares anteckningar-boken skrevs 2010-09-03 av författaren Pjotr Jakubovitj. Du kan läsa I de utstöttas värld : en föredettas straffarbetares anteckningar-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Pjotr Jakubovitj.

Rsfoodservice.se I de utstöttas värld : en föredettas straffarbetares anteckningar Image

Pjotr Jakubovitj föddes år 1860 i en fattig, lågadlig familj. Som ung student anslöt han sig till den hemliga, revolutionära organisationen "Narodnaja volja" - Folkviljan. När organisationen sprängdes, kvarstod Jakubovitj som en av de ledande för den nu underjordiska verksamheten. Han arresterades och dömdes 1887 till döden. Domen förvandlade till 18 års straffarbete. Försedd med fotbojor sändes han till ett straffarbetsfängelse i Sibirien, där de politiska fångarnna fick leva och arbeta tillsammans med de "vanliga" förbrytarna. Romanen skrevs till stor del under straffarbetstiden på cigarettpappersremsor med en insmugglad blyertspenna.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,48 MB

FILNAMN: I de utstöttas värld : en föredettas straffarbetares anteckningar.pdf

ISBN: 9789197371797

FÖRFATTARE: Pjotr Jakubovitj

LADDA NER
LÄSA ONLINE

I de utstöttas värld : en... | Pjotr Jakubovitj | från 57

I DE UTSTÖTTAS VÄRLD En före detta straffarbetares anteckningar Aug 3rd, 2010 | By ansvarig | Category: 2010-3, Recension. Pjotr Filippovitj ...

201702skolverket-asylsokande-som-fyllt ... - Beatekahlcke.de

Kjell-Åke Ingvar Johansson, född 26 mars 1939, är en svensk förläggare och översättare från ryska.Johansson driver bokförlaget Murbräckan i Borrby som specialiserat sig på att ge ut äldre, ej tidigare översatt rysk skönlitteratur.. Översättningar. Aleksej Skaldin: Nikodim den äldres irrfärder och äventyr (Stranstvija i priključenija Nikodima staršago) (1994)

RELATERADE BÖCKER