Passande brud ; Ett rum för två

Passande brud ; Ett rum för två är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Michelle Smart,Sharon Kendrick. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Passande brud ; Ett rum för två online.

Rsfoodservice.se Passande brud ; Ett rum för två Image

Passande brudDaniele Pellegrini måste gifta sig. Om han inte gör det kommer familjearvet gå förlorat. Eva Bergen är den perfekta hustrukandidaten av tre skäl: 1. Hennes kropp är frestelsen personifierad. 2. Hon accepterar säkert den enorma donation han erbjuder hennes biståndsorganisation som tack för att hon ställer upp. 3. Hon gillar honom inte vilket är viktigt. Kärlek och romantik är för idioter och han vill inte riskera att hans fru får för sig att bli kär!Ett rum för tvåChauffören Keira Ryan kör runt en väldigt viktig kund på den engelska landsbygden när en snöstorm bryter ut och hon kör fast i en snödriva. Hennes passagerare, den stenrika hotellägaren Matteo Valenti, är redan på dåligt humör och blir inte gladare av att de tvingas tillbringa natten på ett bed and breakfast mitt ute i ingenstans. Dessutom är det fullbokat och de måste dela säng

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,65 MB

FILNAMN: Passande brud ; Ett rum för två.pdf

ISBN: 9789150932393

FÖRFATTARE: Michelle Smart,Sharon Kendrick

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Knutbydramat 16 år senare - så lever "Kristi brud" idag

Hitta information om Banken Två Rum & Kök. Adress: Stadshusgränd 2, Postnummer: 791 71. Telefon: 023-260 ..

Passande brud / Ett rum för två - Michelle Smart • Sharon ...

Textilierna är den sista touchen för att göra ett rum hemtrevligt och ombonat. Gardiner har Catarina Berg funderat på, men inte landat i något beslut. Det är svårt med gardiner, tycker hon.

RELATERADE BÖCKER