Finansministern

Finansministern-boken skrevs 2019-11-20 av författaren Anders Borg. Du kan läsa Finansministern-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Anders Borg.

Rsfoodservice.se Finansministern Image

Ingen trodde att han skulle bli finansminister -- allra minst han själv. Ändå var det Anders Borg som skötte Sveriges finanser under den mest stormiga ekonomiska perioden sedan trettiotalets depression. Och det var han som skapade stora internationella rubriker för sitt sätt att lotsa Sverige och EU genom finanskrisen.I Finansministern berättar Anders Borg hela historien. Från det motarbetade förändringsarbetet av Moderaterna och formandet av Alliansen, till valsegern 2006 och det intensiva reformarbetet. Bakom kulisserna till finans- och eurokrisen och dramatiska förhandlingar med världsledare. Vidare till den osannolika valsegern 2010 och sin egen sorti från den politiska scenen 2014. * Anders Borg var Sveriges finansminister 2006--2014.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,80 MB

FILNAMN: Finansministern.pdf

ISBN: 9789188919885

FÖRFATTARE: Anders Borg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Finansministern: Måste säkerställa att pengar finns kvar ...

Finansministern säger sig välkomna den diskussion som nu blossat upp om de avvägningar som hela tiden måste göras när det gäller att begränsa smittspridningen och samtidigt begränsa skadorna på ekonomin. "Vi har haft en glasklar linje hela tiden.

Ewa Stenberg: Nu börjar finansministern tömma ladorna - DN.SE

Finansministern befarar att stängningen av Volvos fabriker kommer att drabba underleverantörerna i nästa steg. "När folk känner sig oroliga beställer man inte en ny bil", säger ...

RELATERADE BÖCKER