Stad och land

Vill du läsa Stad och land pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Kurt Almqvist. Att läsa Stad och land online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Stad och land Image

Konflikten mellan stad och land har åter blossat upp, det visar inte minst den senaste tidens reaktioner på ordet skräpyta. Sedan ekonomie doktor Kjell A. Nordström använde det engelska uttrycket junk space i en föreläsning i januari 2017, för att beskriva den fortsatta globala urbaniseringens konsekvenser för glesbygden, har termen, som ursprungligen kommer från arkitekten Rem Koolhaas, i svensk översättning, skräpyta, på kort tid genererat hundratals kommentarer och artiklar i svensk press.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,30 MB

FILNAMN: Stad och land.pdf

ISBN: 9789197958820

FÖRFATTARE: Kurt Almqvist

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Stad och land | Malin Ackermann

Städerna drar till sig talang och ökar klyftan mellan stad och landsbygd. Foto iStock, franswillemblok - Resultaten har stor politisk relevans. De visar att migrationen av välutbildade och begåvade personer har betydelse för regionala ojämlikheter.

Vykort, stad och land, 10-pack | Läs mer och beställ hos ...

Skillnader mellan stad och land kan öka motsättningar Uppdaterad 17 september 2019 Publicerad 17 september 2019 Förändrad arbetsmarknad och en landsbygd som utarmas på service och ...

RELATERADE BÖCKER