Ur människovärlden : Dikter

Ur människovärlden : Dikter-boken skrevs 2017-12-01 av författaren Lennart Sjögren. Du kan läsa Ur människovärlden : Dikter-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Lennart Sjögren.

Rsfoodservice.se Ur människovärlden : Dikter Image

Ur okändheten kom jag min plats blev i människovärlden allt grymmare smakar den mig men jag har bara den jag har ingen annan att leva i. Lennart Sjögrens dikter är mörka och illusionslösa: världen är grym både för människor och djur. Men dikterna är inte uppgivna. Hoppet om en annan ordning än den vi lever under måste gång efter annan avvisas av förnuftet, men låter sig ändå inte utrotas. Oväntade och oförklarliga öppningar mot ett slags försoning visar sig i dikterna - till exempel i en dikt med titeln Självantänt: Försökte tända en eld en ljusare eld det blev ingen riktig eld den slocknade snart sådana eldar är tvetydiga. Till sist om inte annat i drömmen En mörkare eld, en hetare. Självantänd.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,50 MB

FILNAMN: Ur människovärlden : Dikter.pdf

ISBN: 9789100164492

FÖRFATTARE: Lennart Sjögren

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Lennart Sjögren / Ur människovärlden | Böcker | Expressen

Dikten förblir fråga och grus, i stället för att fulländas med ett falskt, strömlinjeformat svar. Stannar och förblir så en sporre i tanken. ... som heter just Ur människovärlden.

Dåliga dikter

Folkets dikt: ur "En sky av vittnen" av Kjell Espmark. 4:21 min-ons 20 maj kl 12.01. Önskad av Pia Rudberg våren 2020. Önskad av Pia Rudberg våren 2020. Ladda ner

RELATERADE BÖCKER