Katten & jag : en katts betydelse för en människas liv

Katten & jag : en katts betydelse för en människas liv-boken skrevs 2020-03-20 av författaren Mikael Nabrink. Du kan läsa Katten & jag : en katts betydelse för en människas liv-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Mikael Nabrink.

Rsfoodservice.se Katten & jag : en katts betydelse för en människas liv Image

Katten & Jag - En katts betydelse för en människas liv. Vid en snabb och ytlig betraktelse är boken om en man och hans katt, en rar historia om vad ett litet djur kan betyda för en vuxen människa. Men berättelsen stannar inte där, utan går djupare än så. Mikael Nabrinks text rör sig bortom det materiella och söker sig in i våra allra djupaste känslor, nämligen kärleken. Den kärlek som tillåter allting, tror allting, hoppas allting och uthärdar allting. Tillsammans med härliga färgbilder på katten Masse, är boken en källa till glädje och eftertanke för alla som älskat och älskar en katt.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,52 MB

FILNAMN: Katten & jag : en katts betydelse för en människas liv.pdf

ISBN: 9789198518917

FÖRFATTARE: Mikael Nabrink

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Tyrannen - Mikael Nabrink - Pocket | Bokus

En tredje katt hittades upphängd i ett träd några dagar tidigare. När kommunskytten skulle skjuta vildkatter nära familjens bostad hamnade deras ettårige katt i gevärssiktet. Katten också! Jag glömde mina nycklar hemma. En katt och en hammare hade mannen använt för att gå på grannen. En katt hade brustit och vi fick snabbt hämta ...

mikael nabrink | Adlibris

Står för magi, en ny fas i livet samt förändring. ... Men har läst helt andra betydelser för dessa sjur på andra ställen. ... Jag har katt & ett lejon :) Anmäl 0 Bra inlägg. 2012-04-14 18:13 #48 av: lillsasyster. Du har lite fel där. Alla människor har inte så många djur.

RELATERADE BÖCKER