Katten & jag : en katts betydelse för en människas liv

Vill du läsa Katten & jag : en katts betydelse för en människas liv pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Mikael Nabrink. Att läsa Katten & jag : en katts betydelse för en människas liv online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Katten & jag : en katts betydelse för en människas liv Image

Katten & Jag - En katts betydelse för en människas liv. Vid en snabb och ytlig betraktelse är boken om en man och hans katt, en rar historia om vad ett litet djur kan betyda för en vuxen människa. Men berättelsen stannar inte där, utan går djupare än så. Mikael Nabrinks text rör sig bortom det materiella och söker sig in i våra allra djupaste känslor, nämligen kärleken. Den kärlek som tillåter allting, tror allting, hoppas allting och uthärdar allting. Tillsammans med härliga färgbilder på katten Masse, är boken en källa till glädje och eftertanke för alla som älskat och älskar en katt.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,26 MB

FILNAMN: Katten & jag : en katts betydelse för en människas liv.pdf

ISBN: 9789198518917

FÖRFATTARE: Mikael Nabrink

LADDA NER
LÄSA ONLINE

PDF Utfodring Av Katt - Grunderna I Näringslära För Katt

Katten & Jag - En katts betydelse för en människas liv. Vid en snabb och ytlig betraktelse är boken om en man och hans katt, en rar historia om vad ett litet djur kan betyda för en vuxen människa. Men berättelsen stannar inte där, ...

Därför ska du ha katt hemma - 11 fördelar

Det är bara en fördel att göra bort det s.a.s. Jag har två katter, en tös som t.o.m fick en kull innan och en hane på tre år som kastrerats och inte har de visat några tendenser på övervikt eller depression bara för att de kastrerades senare. Dock anser jag att 4-5 månader är en bra ålder att kastrera :)

RELATERADE BÖCKER