Katten & jag : en katts betydelse för en människas liv

Katten & jag : en katts betydelse för en människas liv är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Mikael Nabrink. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Katten & jag : en katts betydelse för en människas liv online.

Rsfoodservice.se Katten & jag : en katts betydelse för en människas liv Image

Katten & Jag - En katts betydelse för en människas liv. Vid en snabb och ytlig betraktelse är boken om en man och hans katt, en rar historia om vad ett litet djur kan betyda för en vuxen människa. Men berättelsen stannar inte där, utan går djupare än så. Mikael Nabrinks text rör sig bortom det materiella och söker sig in i våra allra djupaste känslor, nämligen kärleken. Den kärlek som tillåter allting, tror allting, hoppas allting och uthärdar allting. Tillsammans med härliga färgbilder på katten Masse, är boken en källa till glädje och eftertanke för alla som älskat och älskar en katt.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,73 MB

FILNAMN: Katten & jag : en katts betydelse för en människas liv.pdf

ISBN: 9789198518917

FÖRFATTARE: Mikael Nabrink

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Katter sprider parasit i hjärnan | Forskning & Framsteg

Katten & Jag : en katts betydelse för en människas liv av Mikael Nabrink inbunden, 2020, Svenska, ISBN 9789198518917. Katten & Jag - En katts betydelse för en människas liv. Vid en snabb och ytlig betraktelse är boken om en man och hans katt, en rar historia om vad ett ...

Katten & jag : en katts betydelse för en människas liv ...

Katt. och katt - hund tillsammans . Jag har haft katter i mer än 35 år, jag har även fött upp katter under stamnamnet S*Rävtorpets. Numera väljer jag att leva utan katt av flera orsaker, en av dem är min allergi, en annan är för att ge mina hundar bästa möjliga liv.

RELATERADE BÖCKER