Familjen Lambs hemlighet

Vill du läsa Familjen Lambs hemlighet pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Lisa Jewell. Att läsa Familjen Lambs hemlighet online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Familjen Lambs hemlighet Image

För tjugofem år sedan kallades polisen till ett hus på Cheyne Walk. Väl där hittade de tre döda kroppar och en jollrande bebis i en vagga i ett av sovrummet. De andra barnen var försvunna. I nutid får tjugofemåriga Libby Jones reda på att hon är arvtagerska till ett övergivet hus i fashionabla Chelsea i London. Huset är värt otaliga miljoner och Libbys liv förändras från en dag till en annan. Men arvet är allt annat än okomplicerat. Det gamla huset bär på mörka hemligheter och det som en gång skedde där sitter kvar i väggarna. Och samtidigt bevakas Libby från flera olika håll. Spänningsmästaren Lisa Jewell är tillbaka med en underhållande thriller om splittrade familjer och dödliga hemligheter. Hennes böcker har sålt i 200 000 exemplar i Sverige och Familjen Lambs hemlighet kommer inte göra fansen besvikna.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,85 MB

FILNAMN: Familjen Lambs hemlighet.pdf

ISBN: 9789177713180

FÖRFATTARE: Lisa Jewell

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Familjen Lambs hemlighet - Lisa Jewell - E-kirja - Elisa Kirja

Familjen Lambs hemlighet - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 5 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu!

Familjen Lambs hemlighet | Stockholms Stadsbibliotek

Familjen Lambs hemlighet av Lisa Jewell är är författarens återkomst till relationsromanerna, eller hon har väl även de senaste böckerna skrivit om relationer men olika brott har tagit allt mer plats.Nu finns det förvisso ett brott med i också den här romanen men berättandet har svängt mot relationerna. En grupp människor och framför allt ett ödehus står i centrum och boken ...

RELATERADE BÖCKER