Feedback ? ett kraftfullt verktyg: Ett utdrag ur Beteendeanalys i organisationer

Feedback ? ett kraftfullt verktyg: Ett utdrag ur Beteendeanalys i organisationer-boken skrevs 2016-04-18 av författaren Olofsson Rolf. Du kan läsa Feedback ? ett kraftfullt verktyg: Ett utdrag ur Beteendeanalys i organisationer-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Olofsson Rolf.

Rsfoodservice.se Feedback ? ett kraftfullt verktyg: Ett utdrag ur Beteendeanalys i organisationer Image

Varför presterar vissa långt över förväntningarna? Hur kan feedback minska medarbetarnas stress? Varför är uppföljning viktigare än måldiskussioner? Med hjälp av den kraftfulla metoden beteendeananlys uppnås bättre prestationer och resultat samtidigt som medarbetarna trivs. Arbetssättet kommer ursprungligen från USA och kallas Organizational Behavior Management (OBM). I en organisation är varje arbetsdag fylld av konkurrerande arbetsuppgifter. Genom en beteendeanalys kan man ta reda på vilka nyckelbeteenden och åtgärder som leder till exempelvis bättre försäljningssiffror, ökad produktivitet och förbättrad kvalitet. Denna utgåva innehåller kapitlet ?Feedback ? ett kraftfullt verktyg? ur Beteendeanalys i organisationer. I kapitlet förklarar Rolf Olofsson hur feedback kan användas som ett kraftfullt verktyg för att genomföra förändringar i en organisation. Beteendeanalys i organisationer är skriven för alla som arbetar med organisationsutveckling och ledarskapsfrågor. Chefer kan ha stor nytta av boken för att utveckla sitt ledarskap och sin verksamhet. Den är också lämplig för studerande på psykologprogram, PA-program eller utbildningar inom organisationsutveckling.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,44 MB

FILNAMN: Feedback ? ett kraftfullt verktyg: Ett utdrag ur Beteendeanalys i organisationer.pdf

ISBN: 9789127817395

FÖRFATTARE: Olofsson Rolf

LADDA NER
LÄSA ONLINE

E-bok PDF Chefers organisatoriska förutsättningar i kommunerna

Feedback - ett kraftfullt verktyg : Utdrag ur Beteendeanalys i organisation. DAGENSINTEGRATION.SE. Sitemap ...

Svenska PDF När löven faller

Feedback är ett viktigt verktyg som kan förbättra prestationer. Genom tydlig feedback klargörs även förväntningar och stressen minskar. Att använda feedback på ett konstruktivt sätt är en central del av beteendeanalytiskt ledarskap, ett arbetssätt som ursprungligen kommer från USA och kallas Orga...

RELATERADE BÖCKER