Kyrkomödrar

Kyrkomödrar-boken skrevs 2017-07-11 av författaren Ann-Ida Fehn,Hedvig Larsson. Du kan läsa Kyrkomödrar-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Ann-Ida Fehn,Hedvig Larsson.

Rsfoodservice.se Kyrkomödrar Image

Det är lätt att få uppfattningen att kyrkan bara formats av män. Men faktum är att det funnits många kvinnor i kyrkans historia som med sina liv och gärningar haft, och fortfarande har, stor betydelse i kyrkan och världen av idag. De var varken präster eller biskopar men kanske just därför kunde de få kontaktnät och inflytande som var unikt i sin tid. Som fredsstiftare, diplomater och medlare; med ett kraftfullt socialt och andligt engagemang för nödlidande satte de tydliga avtryck i historien. De var Kyrkomödrar som med sina liv vittnade om evangeliet, förändrade tidens gång och med kärleken från Gud gav sina liv för sina andliga barn. I den här boken möter vi åtta kvinnor från olika epoker, alla med olika personligheter och uppdrag. Genom att hängivet följa Guds kallelse blev de banbrytare och revolutionärer och kan ge mod och inspiration för kvinnor i alla tider.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,61 MB

FILNAMN: Kyrkomödrar.pdf

ISBN: 9789177770107

FÖRFATTARE: Ann-Ida Fehn,Hedvig Larsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Hedvig Larsson - Böcker | Bokus bokhandel

Vi har bl.a. läst Ylva Eggehorns böcker Kryddad olja och Där lejonen bor, De glömda ökenmödrarna och Kyrkomödrar. I år läser vi Resebrev från det heliga landet, skrivna av Egeria, en kvinna på pilgrimsfärd till bl.a. Jerusalem på 300-talet. Internationellt samarbete.

Kyrkomödrar - Beställ böcker - Sankt Dominikus kloster

Titel: Kyrkomödrar Redaktörer: Ann-Ida Fehn och Hedvig Larsson Förlag: Artos 2017. I boken Kyrkomödrar lyfter redaktörerna Ann-Ida Fehn och Hedvig Larsson fram kvinnliga förebilder från många länder och många tidsåldrar. Boken är ett smakprov som kan ge inspiration och leda till vidare läsning, säger redaktörerna.

RELATERADE BÖCKER