Kyrkomödrar

Vill du läsa Kyrkomödrar pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Ann-Ida Fehn,Hedvig Larsson. Att läsa Kyrkomödrar online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Kyrkomödrar Image

Det är lätt att få uppfattningen att kyrkan bara formats av män. Men faktum är att det funnits många kvinnor i kyrkans historia som med sina liv och gärningar haft, och fortfarande har, stor betydelse i kyrkan och världen av idag. De var varken präster eller biskopar men kanske just därför kunde de få kontaktnät och inflytande som var unikt i sin tid. Som fredsstiftare, diplomater och medlare; med ett kraftfullt socialt och andligt engagemang för nödlidande satte de tydliga avtryck i historien. De var Kyrkomödrar som med sina liv vittnade om evangeliet, förändrade tidens gång och med kärleken från Gud gav sina liv för sina andliga barn. I den här boken möter vi åtta kvinnor från olika epoker, alla med olika personligheter och uppdrag. Genom att hängivet följa Guds kallelse blev de banbrytare och revolutionärer och kan ge mod och inspiration för kvinnor i alla tider.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,27 MB

FILNAMN: Kyrkomödrar.pdf

ISBN: 9789177770107

FÖRFATTARE: Ann-Ida Fehn,Hedvig Larsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

kyrkomödrar | Annelis blogg

Bokpresentation: Kyrkomödrar 14 september, 2017 Skrivet av:Sofia Rosshagen Katolskt Forum Redaktörerna Ann-Ida Fehn (Berget) och Hedvig Larsson (religionshistoriker) presenterar denna kväll boken och några av kyrkomödrarna i ett samtal med p Klaus Dietz S.J. Mingel och lätt förtäning efteråt - varmt välkomna!

Kyrkomödrar - buuks.se

Kyrkomödrar. av Skickas inom: 2-4 vardagar . Vårt normalpris 167,00 kr. Spara 28,00 kr Medlemspris . 139,00 kr Frakt per order 69,00 kr . Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang ...

RELATERADE BÖCKER