Kast i blindo

Kast i blindo är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Larry Kent. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Kast i blindo online.

Rsfoodservice.se Kast i blindo Image

Den gamla kvinnan Selma Washington söker upp Larry Kent för att få klarhet i vad som hände när hennes son Steve försvann sju år tidigare. Till en början tar Larry sig an fallet som ett rutinärende där det mest troliga är att personen håller sig borta med flit. Men så fort han börjar dra i det upptäcker han att han befinner sig mitt i ett getingbo! Larry Kent-romanerna är skrivna av flera olika författare under många år. Historierna om privatdetektiven Kent var från början en följetong i australiensisk radio. Det finns cirka 400 romaner och de allra flesta är skrivna av amerikanen Don Haring och Des R. Dunn från Australien.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,72 MB

FILNAMN: Kast i blindo.pdf

ISBN: 9788711802236

FÖRFATTARE: Larry Kent

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Kast i blindo - E-bok - Larry Kent - Storytel

Klicka på länken för att se betydelser av "i blindo" på synonymer.se - online och gratis att använda.

Kast i blindo - Larry Kent - E-kirja - Elisa Kirja

Den gamla kvinnan Selma Washington söker upp Larry Kent för att få klarhet i vad som hände när hennes son Steve försvann sju år tidigare. Till en början tar Larry sig an fallet som ett rutinärende där det mest troliga är att personen håller sig borta med flit....

RELATERADE BÖCKER