Brännande skuld: Avsnitt 4

Brännande skuld: Avsnitt 4 är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Inger Gammelgaard Madsen. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Brännande skuld: Avsnitt 4 online.

Rsfoodservice.se Brännande skuld: Avsnitt 4 Image

Den oberoende polisbrottsmyndigheten är ute på hal is, men förhör med både kollegor och Johan Bojes hustru övertygar Rolando Benito om att polisen inte var en trogen make och att dråpet kanske har helt andra motiv än de som de arbetar utifrån. De förhör Johans son, Lukas, som har varit närmare dråpet på sin pappa än vad de först trott. Utredningen tar en ny vändning. Anne Larsen söker upp Rolando. Hon berättar för honom vad hon har tagit reda på, och hennes misstanke om att Johan Bojes intresse för brandolyckan kanske var av mer personlig karaktär än polismässig. INGER GAMMELGAARD MADSEN Inger Gammelgaard Madsen (f. 1960) är en av Danmarks mest populära deckarförfattare.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,24 MB

FILNAMN: Brännande skuld: Avsnitt 4.pdf

ISBN: 9788711744628

FÖRFATTARE: Inger Gammelgaard Madsen

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Brännande skuld: Avsnitt 4 : Romaner : De bästa ...

Brännande skuld: Avsnitt 4 av Inger Gammelgaard Madsen Den oberoende polisbrottsmyndigheten är ute på hal is, men förhör med både kollegor och Johan Bojes hustru övertygar Rolando Benito om att polisen inte var en trogen make och att dråpet kanske har helt andra motiv än de som de arbetar utifrån.

Brännande skuld avsnitt 4 af Inger Gammelgaard Madsen ...

Brännande skuld: Avsnitt 4 (Brännande skuld #4) ljudbok. 45 kr. Den oberoende polisbrottsmyndigheten är ute på hal is, men förhör med både kollegor och Johan Bojes hustru övertygar Rolando Benito om att polisen inte var en trogen make och att dråpet kanske har helt andra motiv än de som de arbetar utifrån.

RELATERADE BÖCKER