Honung ur klippan : från bibeltext till själaspis

Vill du läsa Honung ur klippan : från bibeltext till själaspis pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Anders Piltz. Att läsa Honung ur klippan : från bibeltext till själaspis online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Honung ur klippan : från bibeltext till själaspis Image

En ny suverän bok av Anders Piltz! Det är en praktisk handbok för den som vill göra bibelordet till sitt dagliga börd. Här förklaras de traditionella sätten att använda Guds ord som vardagsföda: tidegärden, lectio divina, betraktelsen av mysterierna i Jesu liv, rosenkransen, Jesusbönen. Bibeln är ingen lättsmält kost. Inte ens nya översättningar undanröjer alla svårigheter för nutida läsare. I det som kallas Guds ord finns sådant som är hänryckande vackert och tröstande, sådant som är obegripligt, åtskilligt som är intetsägande och en hel del som är rent chockerande. För att bibeltexten skall bli andlig föda måste den förklaras. Guds ord är ett grovt bröd som måste brytas innan det kan ätas. Då ger det verkligen näring för livet.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,90 MB

FILNAMN: Honung ur klippan : från bibeltext till själaspis.pdf

ISBN: 9789175801995

FÖRFATTARE: Anders Piltz

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Bibelskolans medarbetare och dess besökare ger boktips

Kristendom. 478 titlar hittades, tid 0.28 sekunder. Sida 17 (av 24) visar titlar 321-340.

Arkiv 2001. Artiklar, debatt och recensioner från ...

Söker du efter "Honung ur klippan : från bibeltext till själaspis" av Anders Piltz? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.

RELATERADE BÖCKER