Den vita frun

Den vita frun-boken skrevs 2013-07-08 av författaren Frida Skybäck. Du kan läsa Den vita frun-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Frida Skybäck.

Rsfoodservice.se Den vita frun Image

År 1784 reser Maria som sällskap till Juliana Bielke och hennes mor Dorotea från Stockholm till Borgeby slott i Skåne. Den vackra och utmanande Juliana har förargat sin mor genom att i hemlighet förlova sig med en fattig konstnär, och därför beslutar Dorotea sig för att ta med dottern bort från storstadens lockelser till Borgeby, där tre ogifta och adliga män befinner sig. Maria, som levt tillsammans med familjen Bielke sedan hennes mor dog i dysenteri, är i jämförelse med Juliana alldaglig och tillbakadragen och van att befinna sig i skuggan av sin välgörares dotter. Familjen som residerar på Borgeby slott präglas av inre motsättningar och mörka hemligheter. Maria kan inte låta bli att undra över deras avsikter. Varför har sällskapet egentligen bjudits in till slottet? Maria blir snart varse att allting inte står rätt till på slottet. Det sägs att det är Den Vita Frun som spökar i de mörka stensalarna. Maria vet inte vad hon ska tro, men finner kryptiska meddelanden i sin kammare och väcks av egendomliga ljud mitt i natten. Hon börjar misstänka att det inte bara är av en händelse som hon har hamnat på Borgeby slott.Den vita frun är Frida Skybäcks andra roman. Det är en begåvad, spänningsfylld kärleksroman om en ung kvinnas väg till att finna sig själv. 2011 utkom den lovprisade debutromanen Charlotte Hassel.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,76 MB

FILNAMN: Den vita frun.pdf

ISBN: 9789175231983

FÖRFATTARE: Frida Skybäck

LADDA NER
LÄSA ONLINE

S K A R N » Vita frun på Krusenberg

Den första händelsen i köket som man skyllde på Vita frun ägde rum på 1970-talet. - Kocken höjde handen för att ta tag i en kopparpanna som fanns på en hylla brevid.

Den vita frun - Frida Skybäck - Mp3-skiva (9789175231990 ...

Pris: 198 kr. mp3 på cd, 2013. Tillfälligt slut. Köp boken Den vita frun av Frida Skybäck (ISBN 9789175231990) hos Adlibris. Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris

RELATERADE BÖCKER